Toggle Nav

Preston Absolute Mag Lok Deluxe Seat with Shallow Side Drawer

Op voorraad
SKU
PT17080713
Het perfecte visstoeltje
Beschikt over een zachte comfortabele stoel
Evenals een integral ondiepe zij Lade
Zeer geschikt voor het opslaan van alle visgerei en accessoires
€ 114,83
Spaarpunten U verdient 115 Punten met dit product.
Vertel mij meer
De Preston Absolute Mag Lok Deluxe-stoel met ondiepe zijlade is een comfortabel viszitje dat veel opbergruimte biedt voor onderlijnen en aanslaghulp, zodat uw vaste stokvissen of wedstrijdvissen moeiteloos is georganiseerd tijdens uw sessie.
Voor wekle Discipline is het?
Hoewel zitboxen van oudsher meer geassocieerd worden met wedstrijd vissen zijn ze een veelzijdig hengelsportaccessoire, dat vaak wordt gebruikt door vaste stok vissers bij rivieroevers en op platforms rond meren, met groot effect.

Waarom zou ik het kopen?
Als u op zoek bent naar een plek om de onderlijnen en visgerei veilig, georganiseerd en vlakbij te houden, dan is de Preston Absolute Mag Lok Deluxe-stoel met ondiepe zijladder een veelzijdige optie die uw vissessie zal verbeteren door te zorgen dat alles wat u nodig heeft een sessie direct bij de hand en goed georganiseerd, waardoor u tijd en moeite bespaart.
Wat is het grootste voordeel hieraan?
Het feit dat deze Preston-zitkist deel uitmaakt van een reeks, maakt het gemakkelijk om ervoor te zorgen dat elk stuk zitplaatsmaterieel dat u koopt volledig compatibel is en een naadloos geheel zal creëren dat, in combinatie met een goede zitkist, uw naar het volgende niveau hengelen.
Meer informatie
Brand Preston
Manufacturer Product ID P0890013
To top