Toggle Nav

Nash Spod Stations

Op voorraad
SKU
PGPID170901331
Stevig metalen frame
4x 3/8 BSF-draadhoekstukken
Plaats de rechthoekige Nash emmers van 10 of 17 liter erin
Laat je aas op precies de hoogte die je nodig hebt
Rechthoekig metalen zijblad
Metalen bevestigingslus om een reeks items op te hangen
Een hangende haak neemt een handdoek of luchtdroge zakken
De andere kant heeft een gegoten kader
Verkrijgbaar in twee maten
Single: (W) 58cm (D) 28cm
Dubbel: (W) 88cm (D) 28cm
Opmerking: bevestigings palen niet inbegrepen
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Size: Single
€ 34,79
Size: Double
€ 40,59
De slimme voeraccessoire dat je spel verhoogt, of het nu gaat om karperwedstrijden of zomers recreatie vissen, het Nash Spod Station is ontworpen om je rechthoekige aasemmer van Nash 10ltr of 17ltr in te laten vallen en je aas bij de hand te houden, precies op de hoogte waar u wilt om uw vissessie te versnellen en ervoor te zorgen dat de actie soepel blijft lopen, ongeacht hoeveel actie uw visstek met zich meebrengt.

Een rechthoekige metalen zijlade zorgt ervoor dat u altijd kleine visgerei, pop up potten en tuiggereedschap bij de hand kunt houden, compleet met een metalen bevestigingslus om kant-en-klare onderlijnen op te hangen, zodat u onmiddellijk en moeiteloos kunt reageren wanneer de actie wordt intenser wordt, en je hebt echt die voorsprong op de concurrentie nodig. Met een ophanghaak kun je een handdoek ophangen, je handen schoon vegen tussen de sessies of een luchtdroge zak vol met boilies, zodat je een handvol kunt pakken en weggooien om de vissen geïnteresseerd te houden in jou en je opstelling in plaats van ze te laten afdalen om te zien wat de concurrentie te bieden heeft.

3/8 BSF hoekstukken met schroefdraad zijn ontworpen voor het bevestigen van stormpalen (afzonderlijk verkocht), waarmee je kunt vissen in het ruigste weer, met volledige gemoedsrust over het vermogen van je spodstation om op te staan tegen wilde oeveromstandigheden .

Aan de andere kant accepteert een gevormd kader perfect een aasdoos om kant en klare voerzakken of -stokken te houden, of biedt een plaats om water te houden om de consistentie van je spodmix te behouden, of eenvoudigweg om je handen te wassen na een zware sessie.

Twee 3/8 vrouwelijke schroefdraden aan de zijkant van het frame geven een nette touch om Butt Locks (niet inbegrepen) toe te staan om staven veilig tegen het Spod Station te ondersteunen wanneer u de visstek niet voedt. Het Double Spod-station is verkrijgbaar in twee maten en heeft twee emmers en twee lokdozen voor verschillende feeds of agressievere voer met grotere hoeveelheden.
Meer informatie
Brand Nash
To top