Toggle Nav

Maver MVR Feeder Hengel

Niet op voorraad
SKU
PGPID17110898
EVA draaigreep
A-kwaliteit handvat van topkwaliteit
Kwaliteitsvolle SiC-gevoerde geleiders met lage rijeigenschappen
Kwaliteitsgrafietschroefmolen
Vouwbare haakring
Geleverd in een kwaliteits tas
Gietgewicht: 60g-90g
Regelwaardering: 3lb-8lb
10ft Gewicht: 138 g inc tips
Gegroepeerde productitems
Product Naam
Maver MVR Feeder Rod, Length: 10ft, Sections: 2
€ 92,79
Vertel mij meer

De Maver MVR Feeder Rod is ontworpen met Maver’s wedstrijd vispassie en expertise, en biedt hengelaars van alle niveaus aan ervaring met een 10ft sectionele hengel die een werpgewicht van 60-90g geeft, en is geclassificeerd voor een lijn tussen 3lb-6lb. De MVR feederhengel heeft een op maat gemaakt ontwerp en heeft een handvat van topkwaliteit kurk en een EVA-draaigreep, gemonteerd op een sterke, slanke, sectionele hengel die in staat is om veilig in het dubbelspel te spelen, met een uitzonderlijk gevoelige, responsieve tip die zal geven u het voordeel voor de hengel in elk wedstrijdscenario.

Met hoogwaardige SIC-lijngeleiders en een grafietschroefmolen, is dit een stijlvolle, krachtige wedstrijdhengel die wordt geleverd in een uitstekende hengeltas, en zorgt voor een superieure, responsieve wedstrijd tijdens je sessie.


Voor welker discipline is het?

Deze wedstrijd gerichte hengel is ontworpen rond de behoeften van concurrerende karpervissers, combineert een on-trend stijl met snelle, onberispelijke prestaties die meer dan alleen je wedstrijd, wat voor soort locatie je ook bevist.


Waarom zou ik het kopen?

Als je een concurrerende karpervisser bent, wil je een hengel die vissen veilig in dubbele figuren kan verwerken en die ook snelle, nauwkeurige actie geeft als je een aantal kleinere vissen bouwt. Deze Maver MVR combineert deze twee krachten moeiteloos met een werkelijk veelzijdige, volledig passende hengel en is de hengel voor de hedendaagse moderne wedstrijdvissers.


Wat is het grootste voordeel?

Soms zijn het de kleine details die het verschil maken, zoals de vouwbare hakenring van de MVR, die ervoor zorgt dat, wanneer je op naturals vist, je haak tijdens het werpen niet op overhangende takken blijft hangen. Dit bespaart u tijd, wat heel belangrijk is, en zorgt er ook voor dat uw stijl onberispelijk is, met nauwkeurige nauwkeurigheid in elke fase van uw levering.
Meer informatie
Brand Maver
To top