Toggle Nav

Maver MV-R Commercial Karper Wedstrijd Leefnetten

Op voorraad
SKU
PGPID171108252
Supersterk, sterk en 100% betrouwbaar
Vol met functies en gebouwd om lang mee te gaan
De ringen op de leefnetten zijn verzwaard
Zakt goed en blijft uitgestrekt
Visvriendelijke superzachte mesh van topkwaliteit
Beschikt over een stijlvolle donkere afwerking
Helpt de vissen rustig te houden terwijl ze zich in het net bevinden
Over-sized topring waardoor het gemakkelijk en snel is om vis in te doen
Wordt geleverd met een schroefdraad die in elke hoek kan worden ingesteld
Ontworpen voor een perfecte positionering
Verkrijgbaar in 2 lengtes: 2,5m & 3,0m
Afmetingen bovenring: 50 x 40 cm
Afmetingen netlichaam: 45cm x 35cm
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Maver MV-R Commercial Carp Match Keepnets, Length: 2.5m
€ 69,59
Maver MV-R Commercial Carp Match Keepnets, Length: 3.0m
€ 75,39
Vertel mij meer

Ontworpen voor een perfecte positionering, is dit sterke, robuuste en betrouwbare karper leeftnet uit het dynamische MV-R-assortiment van Maver afgestemd op de eisen en uitdagingen van de commerciële visserij.

Gewogen leefnetringen zorgen ervoor dat het net goed zakt en blijft uitgestrekt op het meerbed, terwijl topkwaliteit, superzacht donker gaas zorgt voor de veiligheid van vissen, waardoor je vangst kalm blijft onder de waterlijn en beschermd tegen passerende roofdieren.

Dankzij de schroefdraad kan het net gemakkelijk in elke hoek worden gepositioneerd, waardoor u op elke plaats perfect kunt plaatsen, terwijl de brede opening het laden van uw vis in het net eenvoudig, veilig en probleemloos maakt. De onderste drie ringen zijn kleiner, zodat je gemakkelijk je leefnet door kunt trekken bij het wegen.


Voor welke discipline is het?

Perfect voor al uw commerciële wedstrijdvisbehoeften.

Waarom zou ik het kopen?

Elke wedstrijdvisser wil wedstrijden winnen, maar de meesten willen ook de veiligheid van hun vangst zeker stellen. Ontworpen om perfect te positioneren, en uitgestrekt op het meerbed te blijven, met een oversized opening die het gemakkelijk maakt om vis binnenin te plaatsen, en kleinere bodemringen om het net door te trekken wanneer je weegt, dit leefnet is gericht op het maken van het leven gemakkelijker voor vissers, terwijl donker, beschermend, visvriendelijk gaas en gewogen leefnetringen die het net op zijn plaats houden op de waterbed ervoor zorgen dat het ook veilige bewaring biedt voor alle vissoorten, tot en met grote karpers.

Deze Maver Leefnet is ontworpen om jou de visser te maken waarvoor je geboren bent, terwijl je ervoor zorgt dat je vangst veilig kan worden teruggebracht, klaar om een andere visser dezelfde sensatie te geven die jij hebt ervaren.

Wat is het grootste voordeel?

Betaalbare kracht.
Meer informatie
Brand Maver
To top