Toggle Nav

Maver MV-R 9m Power Margin Stok

Niet op voorraad
SKU
MAVER171108212
1x power kit + 1 extra kit in de paal
Geleverd met foedraal
Gewicht: 815g op 9m
Elasticiteit: 18-20 Maver Dual Core Pro
Aantal secties: 8
€ 92,80
Spaarpunten U verdient 93 Punten met dit product.
Vertel mij meer

Als u op zoek bent naar betaalbare trekkracht, dan is de Maver MV-R 9m Power Margin Stok de witvis hengel voor u, of u nu op zoek bent naar dat extra voordeel in voor wedstrijdvissen, of gewoon de scala aan prestatiepotentieel wilt verkennen van een kortere stok kan bieden tijdens uw recreatieve rivier of betaalwater sessies.

Met acht secties weegt deze paal slechts 815 g bij zijn volledige 9 meter en is hij geschikt voor 18-20 Maver Dual Core Pro-elastiek. Bij de stok is een stroomset en een reserve-topset inbegrepen, die wordt geleverd met een eigen speciale draagtas.

Gemaakt van koolstof met hoge weerstand, en biedt fantastische wandsterkte, dit is een hengel die je vandaag kunt kopen, die is ontworpen en gemaakt om jaren mee te gaan.


Voor welke discipline is het?

Perfect voor commerciële wedstrijden en recreatieve witvissen.


Waarom zou ik het kopen?

Vishengels bieden een geweldige manier om echt optimaal gebruik te maken van uw witvis vissen en om een andere reeks vaardigheden te ontwikkelen voor degene die u met een hengel en molen gebruikt. Veel aspirant-sportvissers worden echter afgeschrikt door de kosten van dit soort uitrusting.

Nu, dankzij de Maver MV-R Power Margin Stok is er geen excuus om dezel niet op te pakken en het potentieel dat zich aan de randen van uw locatie opdoet te ontrafelen.

De steeds populairder wordende marge visserij kan een snelle, effectieve manier zijn om grotere vissen aan te landen, die er vaak voor kiezen om in de relatieve veiligheid van de marges op drukbezochte locaties te blijven.

Behalve dat je kort en bondig in dit smalle, ondiepe voorloopgebied komt, kun je met kortere palen ook nauwkeuriger vissen, omdat ze gemakkelijker te hanteren zijn.


Wat is het grootste voordeel?

Betaalbaar prestatie potentieel
Meer informatie
Brand Maver
Manufacturer Product ID B8565
To top