Toggle Nav

Korda Skullcap

Op voorraad
SKU
PGPID17112319
Dikke, zachte acrylgarens met thermische fleece voering
Biedt geweldige bescherming en warmte
Regelmatige lengte en zes pijltjesconstructie
Biedt een comfortabele, gezellige pasvorm
Kies uit groen met zwart, wat een stedelijk tintje geeft
Of de beproefde 'carpy' olijfkleur
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Colour: Black / Green
€ 6,18
Colour: Olive
€ 11,59
Met dikke, zachte, acrylgarens ondersteund door een thermische fleece voering, zijn deze nauwsluitende Korda skullcaps ideaal voor het dragen onder dikkere hoeden, of heavy-duty hoods, als een extra laag voor de wintervisserij.
Deze comfortabele, comfortabele skullcap van Korda is ontworpen voor normale lengte en zorgt ervoor dat hij je oren volledig bedekt en heeft een duurzame constructie met zes pijlen. Hij is verkrijgbaar in zwart met groen, waardoor hij een robuuste, stedelijke look biedt, ideaal voor stadsgrachten en rivieren, of het traditionele, 'carpy' groen dat we allemaal kennen en waar we van houden, en dat zet momenteel de trend voor karpervisserijproducten over de hele linie.
Welke dop je ook kiest, je knipt een opvallende pose aan de kant van de waterkant, en met de vaardigheid en voorbereid om een eerste indruk te maken, laat je je medevissers om de juiste redenen over je praten.
Zorg voor trendy warmte en bescherming voor alle weersomstandigheden van een van de meest stijlvolle en dynamische merken van de hengelaar, en voeg de Korda-skullcap toe aan je visserkast.
Meer informatie
Brand Korda
To top