Toggle Nav

JRC Defender Tuig Portefeuille

Op voorraad
Nog 2 beschikbaar
SKU
PF170919634
Slijtvast en waterbestendig
500D groene polyester constructie
Externe zak met gemakkelijke ritssluiting
Groot hoofdvak met gemakkelijke toegang
8 hoogwaardige plastic hoezen voor tuig-items
Twee gaaszakken met rits
Webbing draagt handvat
Afmetingen: 21 cm x 26 cm x 5 cm
€ 21,23
Spaarpunten U verdient 21 Punten met dit product.
Als je midden in een levendige sessie zit, moet je als laatste de waterkant verlaten telkens wanneer je een nieuw tuig moet binden. Tegelijkertijd wilt u echter niet dat uw zakken vol zitten met alle stukjes en beetjes die u nodig hebt voor een effectief assortiment van rigs.

De JRC Defender Tuig Portefeuille is de ultieme opslagoplossing voor dit veel voorkomende probleem met vissen. Met acht interne, hoogwaardige kunststofhoezen om individuele tuig items veilig op te bergen, twee meshcompartimenten met ritssluiting, een externe zak met gemakkelijk toegankelijke ritssluiting en een groot, gemakkelijk toegankelijk hoofdcompartiment, dit volledig functionele, slijtvaste water resistente 500D polyester tuig portefeuille is de ultieme opslag oplossing voor de sportvisser onderweg - eenvoudig al uw tuig en tuig-essenties in de portefeuillle steken, in een zak glijden, en u bent klaar om te gaan; alles dichtbij, en niets dat je in de schaduw stelt. Wanneer u uw tuigportefeuille vasthoudt, komt de handige webriemriem op zichzelf.

JRC heeft een talent voor het stilletjes en eenvoudig oplossen van veel voorkomende problemen met vissen, en hun oplossingen zijn typisch stijlvol, duurzaam en hoge prestaties op de koop toe. Ontworpen om effectief en wenselijk te zijn voor sportvissers uit alle disciplines, focust JRC het ontwerp van hun producten op duurzaamheid en all-round prestaties, in plaats van op een bepaalde discipline voor vissen, en deze brede focus resulteert in robuuste, praktische uitrusting en accessoires die niets verliezen door een beetje meer "algemeen doel" te zijn dan andere merken, en in feite vaak veel ruiger en veerkrachtiger blijken te zijn dan hun prijs zou suggereren.

Als je je afvraagt of jij, of de visser in je leven, echt een tuigportefeuille van JRC nodig hebt, is het antwoord ja: kleding is gemakkelijker te wassen als kleine, gemakkelijk over het hoofd geziene voorwerpen uit de zakken worden gehouden, vingers veiliger zijn als alles krijgt de juiste plaats, en de lastige essentiële processen van vissen profiteren van de snelheid die voortkomt uit een goede organisatie, zodat je je kunt concentreren op je vissen.
Meer informatie
Brand JRC
Manufacturer Product ID 1445878
To top