JRC Defender Combo 12ft 3lb

Op voorraad
Model:
1489485
Reference:
PF181019327
Hengel 12ft / 3.6m 3lb
Slanke maar krachtige 30T carbon blank
Contrasterende zwarte whippings
Gunsmoke geanodiseerde metalen onderdelen
Semi-parabolische actie
Lichtgewicht, gevlochten SIC-geleiders (5 + 1)
Afgekorte handgreep met een krimprubberafwerking
Hoogwaardige DPS-molenhouder
Molen
2 kogellagers
Grafietlichaam en rotor
Black carpy cosmetica
Zwarte aluminium spoel vooraf gespoeld met kwaliteitslijn
Inklapbaar gegoten grafiet handvat
Foedraal
Slijtvast en waterbestendig
500D groene polyester constructie
Volledig gevoerd voor bescherming van de hengel en de molen
Zware ritssluiting aan de achterkant
Toegevoegd om lijnhinder te voorkomen
€ 95,19
 
Email naar een Vriend
Een assortiment dat draait om stijl, de Defender visgerei-selectie van JRC is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat toegewijde, ervaren karpervissers beschikken over uitrusting en bagage-essentials die er goed uitzien, en voldoen aan de eisen en uitdagingen van een actieve hengellevensstijl.

De JRC Defender 12ft Combo wordt geleverd in een duurzame, olijfgroene foedraal die is voorzien van een ritssluiting aan de achterkant om molen en lijn op een opgetuigde hengel te beschermen, en biedt een hengel en molen die ideaal is voor het werpen op commerciële locaties op afstand en zou goed passen bij de 10ft-hengel en -molencombo uit hetzelfde bereik, als je een visgerei-kit wilt maken die voor gevarieerde presentaties, flexibele tactieken en maximale vangmogelijkheden zorgt. Met een finishing touch die een doordachte toewijding aan aangenaam vissen laat zien, heeft JRC deze hengel en molencombinatie gepresenteerd in een stijlvolle en praktische opgevulde foedraal, voor volledige bescherming tijdens opslag en tijdens transport.

De Defender Combo-kit geeft je een 12ft karperhengel, gemaakt met een sterke, duurzame 30T carbon blank die het lichte werk van de grootste karper die je waarschijnlijk vastpakt lichter maakt. Een verkorte handgreep met krimpverpakkingsgreep zorgt ervoor dat de hengel veel verder kan slaan dan zijn formaat, en zorgt ervoor dat je stevig kunt vasthouden, zelfs als je midden in een stortbui vist, terwijl je met lichte, vlechtbestendige gidsen kunt vis bijna elke tactiek die je kiest, terwijl je de hengel in evenwicht houdt, zonder de semi-parabolische speelactie aan te tasten die tijdens het werpen geweldig aanvoelt, en een zacht, levendig gevoel geeft wanneer je een vis tegen de oever vecht. Een DPS reelhouder biedt de perfecte houder voor de molen die wordt geleverd in deze stijlvolle combinatie van hengel en molenkarper, die beschikt over een body en rotor van grafiet en een inklapbare handgreep die zorgt voor een gemakkelijke verpakking. Met een aluminium spoel die vooraf is geladen met een kwaliteitslijn, brengt deze stijlvolle molen de hengel perfect in evenwicht, zodat u moeiteloos kunt werken op elke locatie.

Hengel en molen worden beide geleverd en beschermd door een volledig gevoerde 500D foedraal, die volledig waterdicht is, met een robuuste duurzaamheid die actieve vissers zullen waarderen. De ritssluiting in karpy khaki zorgt ervoor dat uw lijn niet blijft hangen terwijl u aan het inpakken bent.

Een goed doordacht karpervissen-combo dat een geweldig cadeau zou zijn voor iemand die op zoek is om te beginnen als karpervisser, de Defender-combo is een waar voor je geld-optie waar je gewoon niet mis mee kunt gaan. Bestel vandaag nog de uwe online en geniet van de voordelen van moeiteloos karpervissen, waar u gemakkelijk voor kunt zorgen.
Meer informatie
Brand JRC
Manufacturer Product ID 1489485

Dit product heeft nog geen klant beoordeling ontvangen.

Loading...
To top