Toggle Nav

Drennan Specialist Lange Foedraal

Op voorraad
Nog 3 beschikbaar
SKU
DRN17092706
196cm lang
Gemaakt van een sterke en duurzame 600D-stof
Ideaal voor tweedelige hengels tot 12ft
Lus om te bevestigen aan trillen
Volledig gewatteerd
Handvat
Interne reserve-tipzak
Interne lead / feeder zak
Set van drie stangriemen
€ 33,58
Spaarpunten U verdient 34 Punten met dit product.
Ontworpen om tweedelige hengels tot 12ft gemakkelijk en veilig op te bergen, kan deze 196cm lange speciale foedraal van Drennan eenvoudig worden bevestigd aan een van de gespecialiseerde trilhamers van Drennan, met een duurzame lus die de koker en de foedraal stevig op elkaar houdt.

Geleverd met een set van drie neopreen staafgordels om ervoor te zorgen dat uw gesegmenteerde hengel veilig en veilig kan worden gedragen, deze foedraal heeft ook een hoge opslagfunctionaliteit, met een interne zak voor leads en feeders en een andere voor reserve feedertips, dus 't moet verspillen wanneer je maar wilt en klaar om te vissen.

Een draaggreep zorgt ervoor dat mobiel blijven met deze foedraal echt moeiteloos is, en minimaliseert uw boot-tot-oever tijd.

Specialistenvisserij is afhankelijk van snelle, soepele reacties en Drennan begrijpt dit, met hun rijke ervaring, perfect. Daarom is hun focus gericht op het creëren van hoogwaardige, hoogwaardige hengelproducten die precies zijn wat u nodig hebt en die uw leven op de oever en hengelsport verbeteren.

Met hun oorsprong, roots en hart in het VK is Drennan een echt wereldwijd merk dat een solide reputatie heeft opgebouwd op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Naast een reputatie voor succes: ze sponsoren sinds 1993 het British International Seniors Team en hebben in die tijd een bewonderenswaardige medaillekans gezien.

Als u op zoek bent naar de beste gespecialiseerde hengelsportproducten op de markt, met de nadruk op kwaliteit en waar voor uw geld, hoeft u niet verder te zoeken dan Drennan, die tal van praktische producten voor lifestyle op het gebied van vissen heeft, inclusief een reeks uitstekende trilvullers. de Drennan Specialist Long Rod Sleeve, en biedt ultieme bescherming en draagbaarheid voor uw gespecialiseerde visuitrusting, waar uw vissen u ook brengen, en hoe lang uw sessie ook duurt.

Voor professionele prestaties zonder het prijskaartje, kijk wat Drennan voor u kan doen.
Meer informatie
Brand Drennan
Manufacturer Product ID LUSPRS01L
To top