Daiwa Tournament Basiair Z45 QD Mag Sealed Molen

Aanbiedingen
-39%
€ 879,99

Onafhankelijke beoordeling van echte kopers

Waardering:
100%
Niet op voorraad
Model: BASAZ45QDA
Ordernummer: 198675

Specificaties

 • Mag Sealed
 • Lucht Metaallegering lichaam
 • Zaion-rotor
 • Ultralange 45mm spoel
 • QD snel sleep
 • AirBail
 • 10 Kogellagers inclusief 70RBB
 • EVA-handgreepknop
 • DIGEAR II
 • Twistbuster
 • Oneindig Anti-Reverse
 • HIP High Impact Line Clip
 • Machinaal gesneden draagarm aluminium handvat
 • Supercompacte constructie
 • Gratis Verzending

  Word nu lid MyAD Plus voor maar 9.99 € per jaar En krijg GRATIS prioriteit verzending op ALLE bestellingen over 25 € (2-3 Werkdagen)

  Gratis Verzending Op alle bestellingen over 25 € (Binnen 3-5 Werkdagen)

  Prioriteit Verzending Vanaf 6.99 € (2-3 Werkdagen)

 • BETAALMOGELIJKHEDEN

  BETAALMOGELIJKHEDEN

 • Bekroonde Klantenservice

  Feefo Logo

  Wij streven ernaar de beste klantenservice en verkoop advies in onze branche te bieden. Wij geven je zo snel mogelijk de antwoorden op je vragen..

  Klantenservice verkoop en telefonisch advies: +44 (0)1603 400870

Omschrijving

Daiwa Tournament Basiair Z45 QD Mag Sealed Molen,

Als je een levendig lid bent van de karperviscommunity dan zul je vast al eens gehoord hebben van de Basiair serie van Daiwa. Daiwa maakt al sinds de ’60-er jaren molens van wereldklasse, maar de introductie van de Basiairs brachten een nieuwe dimensie op de markt. De originele Basiairs zetten een nieuwe standaard voor big pit molens; ze legde deze standaard zo hoog dat geen enkele ander fabrikant eraan kon tippen! Deze nieuwste toevoeging aan de Basiair familie, de Daiwa Tournament Basiair Z45 QD Mag Sealed, heeft het onmogelijke gedaan door nog beter te zijn dan de originele Basiair.

Naast dat de nieuwe Tournament Basiair Z45 is uitgerust met een breed scala aan eigenschappen die eigenaren van de originele Basiair ongetwijfeld kennen, zijn er ook vernieuwingen doorgevoerd. De grootste verandering is het materiaal van de rotor. De originele Basiair had een Air Rotor, die toentertijd Daiwa’s sterkste en lichtste rotor was. Bij het nieuwe model is de rotor gemaakt van Zaion. Dit is Daiwa’s unieke mix van magnesium en carbon. Onvoorstelbaar licht van gewicht en extreem sterk. Dit materiaal stelt de molen in staat om te presteren op ongekend hoog niveau, hoger dan men ooit had durven dromen.

Verder is de nieuwe Tournament Basiair Z45 WD ‘Mag Sealed’. Mag Sealing is een technologie die als eerste werd uitgevonden door wetenschappers bij NASA die op zoek waren naar een lekvrije manier om brandstof de ruimte in te sturen. Ze kwamen op het idee van innovatieve, magnetische oliesealing. Deze magnetische olie vormt een foutloze seal die enorme krachten kan weerstaan. Daiwa heeft deze technologie overgenomen en omgedraaid. In plaats van vloeibaarheden binnen te houden gebruikt Daiwa de Mag Sealing om water, zand en andere viezigheid uit het hart van de molen te houden. Een molen die is voorzien van Mag Sealing zal gedurende zijn hele levensduur soepel blijven en deze technologie verzekert je ervan dat deze big pit molen effectiek kan worden ingezet als karpermolen of als surfcasting molen tijdens het zeevissen.

Meer informatie
Manufacturer Product ID BASAZ45QDA

Leverings informatie

Gratis verzending voor bestellingen boven €25.
Bezorgd in 2 tot 3 werkdagen.
Track & Trace beschikbaar via onze leverancier zodra je bestelling ons magazijn verlaat.

Retourneren

Retourneren
Retourzendingen van goederen en terugbetalingen
Alle onjuiste of beschadigde goederen moeten binnen 5 dagen na ontvangst worden gemeld. Deze worden zo spoedig mogelijk kosteloos vervangen. Alle ongewenste items moeten op eigen kosten worden geretourneerd of naar de dichtsbijzijnde Angling Direct winkel.
Klachten
Geschillen en klachten moeten rechtstreeks naar ons klantenservice-emailadres worden gestuurd. Uw bericht wordt vervolgens binnen twee werkdagen bevestigd en zo snel mogelijk opgelost.
Lees meer over retourneren en klachten

Betaal opties

Paiement par carte de débit ou de crédit
Betalen via Debit of Credit card
Tijdens het afrekenen kunt u uw bankkaart gebruiken om te betalen via het beveiligde betalingssysteem van Stripe.
Betalen met uw Paypal account
Als alternatief kunt u de bestelling betalen met uw Paypal-account of registreren bij Paypal tijdens het aankoopproces
Betalen via Ideal
Met Ideal kunt u direct van uw bankrekening betalen. U wordt omgeleid naar uw accountpagina om in te loggen en uw betaling te bevestigen

To top