Daiwa Sandstorm Schuilplaats

Niet op voorraad
Model:
DSSS1
Reference:
197080
  • Ontworpen voor snel opzetten
  • 2,5 m wijd open voorzijde
  • Royale diepte van 1,5 meter
  • 1,4 m maximale hoofd ruimte
  • Bodemrok van 40 cm voor royale overlapping van zand en grind
  • Wordt geleverd met vier haringen en een opbergzak
€ 69,65
Email naar een Vriend

Daiwa Sandstorm Schuilplaats,

Als u op zoek bent naar een eersteklas strandopvang voor al uw zeevistochten, zijn er een paar dingen die u moet onthouden. Gelukkig tikt de Daiwa Sandstorm Shelter alle stellingen en is het een uitstekende schuilplaatskeuze voor de visser die tijd wil doorbrengen op het strand in winderige of natte omstandigheden.

Het eerste waar u aan moet denken als u op zoek bent naar een schuilplaats voor de kustvisserij, is de grootte. In tegenstelling tot de grote 'overnacht bivaks' die door karpervissers worden gebruikt, zijn kustonderkomens klein, licht en compact. Deze Daiwa Sandstorm Schuilplaats is zeker dit alles en biedt ongeëvenaarde bescherming tegen de elementen terwijl het netjes en compact blijft. De schuilplaats is breed genoeg voor twee vissers om te schuilen, waardoor dit een uitstekende keuze is voor de visser die graag een praatje maakt tijdens het vissen. De open voorkant is indrukwekkend 2,5 m breed, zodat u kunt genieten van een volledig panoramisch uitzicht over de zee, zelfs als twee van u schuilen. Een van de beste kenmerken van dit specifieke onderkomen is het platte dak. Veel traditionele strandhokjes hebben een puntdak en zijn tipi-achtig van uiterlijk. Hoewel deze zich snel laat opzetten beperkt het je ook je zicht - zelfs als de schuilplaats dezelfde grote open voorkant biedt als de Daiwa Sandstorm. De platte bovenkant zorgt ervoor dat je je hengels altijd in de gaten kunt houden, ongeacht je positie in de schuilplaats.

Het tweede waar u op moet letten bij aanschaf van een schuilplaats voor zeevisserij, is de snelheid van de constructie. Geen enkele visser wil een half uur op het strand verspillen als ze worstelen met hun schuilplaats en met de Daiwa Sandstorm is het bouwen van een schuilplaats nog nooit zo snel geweest. De palen van de shelter zijn allemaal elastisch, wat betekent dat je nooit tijd hoeft te besteden aan het bepalen van welke paal verbinding maakt. Dit is echt een onderkomen dat is ontworpen voor een snelle constructie. Nog een ongelooflijke eigenschap van de schuilplaats, eentje die echt in het spel komt wanneer de wind opzet, is het verlengde stormrok. 40 cm breed, deze rok kan een royaal aantal stenen bevatten. Dit geeft je het vertrouwen om de schuilplaats op te zetten in de meest winderige omstandigheden, vertrouwend dat het niet zal wegwaaien in een agressieve windvlaag. De rok is ook voorzien van oogjes. Dit komt omdat de Daiwa Sandstorm wordt geleverd met vier haringen, zodat je het in het zand kan inslaan (op voorwaarde dat je vanaf een terrein vist dat dit mogelijk maakt). Om u extra structurele veiligheid te bieden en het zorgt ervoor dat u nooit het risico loopt uw schuilplaats te verliezen in een sterke bries.

Het laatste waar u op moet letten als u investeert in een strandschuilplaats, is de kwaliteit van de productie. Omdat dit een Daiwa-product is, kunt u erop vertrouwen dat deze schuilplaats aan al uw verwachtingen zal voldoen. Het is slijtvast, duurzaam en goed gemaakt, dit is een schuilplaats die je een levenlang aan kustvissen voorziet. Het komt ook het een fantastische levendige gele kleur. Dit is een verre schreeuw van de knorrige olijven en khaki's van traditionele bivakjes en het maakt dit onderkomen echt apart als een zeevissersvriend.

Als een toegevoegde bonus, de Daiwa Sandstorm Schuilplaats komt ook met een eigen draagtas, in een bijpassende kanariegeel. Dit zorgt ervoor dat deze shelter gemakkelijk van en naar de kust kan worden getransporteerd en dat de hele outfit minder dan 3 kg weegt. Sandstorm is het toegewijde zeevisserijprogramma van Daiwa en deze schuilplaats is een uitstekende aanvulling op een al onberispelijke collectie.

Meer informatie
Brand Daiwa
Manufacturer Product ID DSSS1

Dit product heeft nog geen klant beoordeling ontvangen.

Loading...
To top