Toggle Nav

Daiwa Mission Overnacht Paraplu

Niet op voorraad
SKU
191967
  • Zeer duurzaam tentdoek;
  • Verlegde zijkanten;
  • Verstevigde naden;
  • wordt geleverd met Velcro bevestigbaar grondzeil
  • Telescopische stormpalen;
€ 103,82
Spaarpunten U verdient 104 Punten met dit product.

Daiwa Mission Overnacht Paraplu,

De Overnacht Paraplu is het nieuwste product van Daiwa’s karpervisserij Mission serie. De Overnachter heeft dezelfde structuur als een traditionele paraplu maar bezit een aantal eigenschappen die hem anders maken dan de rest. Het is een traditioneel vormgegeven paraplu wat betekent dat er genoeg ruimte is voor zowel een stoel als een stretcher , samen met de rest van je uitrusting. Dit betekent ook dat de Overnachter verstelbare stormzijden heeft, wat helpt om net dat beetje extra dekking te geven tegen wind en regen. Verder wordt de tent geleverd met een grondzeil, zodat je bijna 360 graden rond beschermd wordt tegen het weer. Dit grondzeil is perfect wanneer je op een zeiknatte stek aankomt, omdat je je visgerei dan op een droog oppervlak kunt leggen. De Dawia Mission Overnachter is niet alleen perfect voor de zomervisserij, maar biedt ook genoeg bescherming tegen slecht weer, bijvoorbeeld in de herfst.

De Daiwa Mission Overnachter wordt geleverd met twee stormpalen. Deze geven de paraplu extra support, mocht dit nodig zijn. De Mission Overnachter komt ook met twee extra stormcaps, die aan de zijkant van de tent zitten. Deze kunnen worden gebruikt met de kortere stormpalen (niet bijgeleverd) als het echt enorm winderig en regenachtig is en je wat meer bescherming nodig hebt. De Overnachter is ook eenvoudig te veranderen naar een volledig afgeschermde paraplu door de overtrek te gebruiken (apart verkrijgbaar). Deze overtrek heeft eenvoudig bereikbare deuren en transformeert je paraplu naar ene mini-bivvy. Dit maakt de Overnachter tot één van de meest veelzijdige systemen op de markt.

Eén van de beste eigenschappen van deze paraplu is de opzettijd. Het centrale spreidblok druk je uit als een paraplu en binnen no time staat deze klaar. Er wordt ook een speciale ‘cap’ bijgleverd om de paraplu op zijn plaats te houden. Vervolgens hoef je alleen nog maar wat haringen en de stormpalen te bevestigen. Hoe eenvoudig kan het zijn! Het tentdoek van de Overnachter is gemaakt van PU gecoate nylon, dat behandeld is om de duurzaamheid te verhogen. Het is een enorm regenbestendig materiaal, zodat je zelfs bij de zwaarste regenbuien droog blijft zitten in je Daiwa Mission Overnachter.

Daiwa is één van de grootste visgerei bedrijven in de wereld, dus het feit dat dit één van de bestverkopende items is zegt behoorlijk wat. Met afmetingen van 230cm W x 150cm H is dit systeem bijzonder ruim gezien de oppervlakte en het geheel kan eenvoudig worden ingeklapt tot een compact pakket dat eenvoudig getransporteerd kan worden. Dit is essentieel voor de mobiele visser, omdat deze paraplu je dus in staat stelt om snel te verkassen en achter de vissen aan te gaan. De kleine oppervlakte stelt je daarnaast in staat om zelfs de kleine stekken eenvoudig te bevissen.

Als je meer informatie wil over de Daiwa Mission Overnachter of over één van de andere producten in de Mission serie, neem dan contact op met onze klantenservice. Angling Direct is de grootste Daiwa leverancier in de UK en levert exclusieve deals van het merk. Onze ‘priced checked’ sticker op deze productpagina is onze belofte dat je een fantastisch waar-voor-je-geld product krijg.

Meer informatie
Brand Daiwa
Manufacturer Product ID MON2
To top