Advanta Discovery CSX V2: een hengel om verliefd op te worden!

Deze inzending is geplaatst op door

Advanta Discovery CSX V2: een hengel om verliefd op te worden!

 

 

 

 

Het is de droom van elke karpervisser om een grote karper te vangen. In Europa zijn er veel prachtige meren en rivieren waar je dit kunt doen. Simpel is dit echter niet en je moet toegewijd zijn om dit te realiseren. Het kost vaak veel tijd, geduld en doorzettingsvermogen. Daarbij moet je uitrusting goed in orde zijn om een kolossale karper van bijvoorbeeld 25 kilo of meer in je net te loodsen. Je zult begrijpen dat je hengel en molen essentieel zijn bij het drillen van dergelijke vissen.

 

 

 

 

 

Bij Angling Direct hebben we een enorm uitgebreid assortiment aan hengels van de beste merken. Ook in onze eigen Advanta assortiment hebben we een hele mooie hengel; de Discovery CXS V2. Deze hengel biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is in te zetten op alle water typen.

 

 

 

 

 

De Discovery CXS V2 heeft de volgende specificaties:

 

-          Superslanke 24T Carbon

-          18mm DPS molenhouder

-          Sterke hengel door goede constructie

-          Kwalitatief hoogwaardige ogen

-          Mooi donkere uitstraling

 

 

 

De CXS is verkrijgbaar in 10 FT 3 en 3,5 lb, in 12 FT in 3 en 3,25 lb en in 13 FT 3.5 lb. Sinds kort is er ook een bijpassende Advanta zwarte molen beschikbaar die ideaal te combineren is met deze hengel. De molens is verkrijgbaar als normale molen met slip en ook als vrijloop molen.

 

To top