Advanta Discovery CCX 10ft Lite Hengel Foedraal

-40%
€ 13,79
Op voorraad
Model: AD228
Ordernummer: AD17033102
 

Specificaties

 • Nieuwe lichtgewicht DPM-stof en neopreenconstructie
 • Heavy duty ritssluiting voor veilige bevestiging
 • Kan afzonderlijk worden gebruikt of worden bevestigd in het CCX 5 Hengel Koker systeem
 • Biedt een lichtgewicht maar effectieve oplossing voor bescherming van hengels en molens
 • Afmetingen: 160cm L x 29cm B x 1cm D

 

 • Gratis Verzending
  • Word nu lid AD Plus voor maar 9.99 € per jaar En krijg GRATIS prioriteit verzending op ALLE bestellingen over 25 € (2-3 Werkdagen)
  • Gratis Verzending Op alle bestellingen over 25 € (Binnen 3-5 Werkdagen)
  • Prioriteit Verzending Vanaf 6.99 € (2-3 Werkdagen)
 • BETAALMOGELIJKHEDEN

  BETAALMOGELIJKHEDEN

 • Bekroonde Klantenservice

  Feefo Logo

  Wij streven ernaar de beste klantenservice en verkoop advies in onze branche te bieden. Wij geven je zo snel mogelijk de antwoorden op je vragen..

  Klantenservice verkoop en telefonisch advies: +44 (0)1603 400870

Omschrijving

Terwijl andere merken zich richten op het maken van foedralen die alleen echte bescherming bieden voor uw hengels weet Angling Direct, uit de persoonlijke ervaring van de vele enthousiaste vissers in het hele bedrijf, dat uw molen net zo belangrijk is als uw hengel en mogelijk meer gemakkelijk beschadigd tijdens transport. En als je molen niet werkt, krijg je niet veel vis aan de haak hoe goed je hengel ook is.

Advanta is het dynamische, innovatieve merk van Angling Direct, dat een passie voor de vis ervaring combineert met de wens om ervoor te zorgen dat sportvissers een wereldwijde norm stellen voor verantwoord, duurzaam vissen en voorbeeldige visverzorging. Deze mix van passie en zorg komt samen om het perfecte assortiment aan visuitrusting en benodigdheden voor het vissen aan de oever te creëren zodat uw hengelervaring net zo stressvrij en plezierig is voor U als voor de vissen. Hoe meer vissen in topconditie vrijkomen, gezond en krachtig genoeg om in stijl te zwemmen, hoe meer vissers van de uitdaging kunnen genieten om ze na te streven, en hoe meer hun profiel en reputatie bekend wordt gemaakt in de rest van de gemeenschap, zodat de ondersteuning van een sport die in wezen een universele aantrekkingskracht heeft en echt openstaat voor iedereen.

Gemaakt van lichtgewicht DPM (disruptive pattern material) neopreen, deze waterdichte foedraal biedt volledige bescherming voor je hengeluitrusting zonder je te verzwaren, of je nu op de oever loopt of een veelbelovende visstek vindt. Een stevige ritssluiting geeft een volledig veilige bevestiging terwijl deze gemakkelijk toegankelijk is, zelfs als uw hengel nat is van de regen, en uw vingers gevoelloos en stijf zijn van de kou. Of je nu op zoek bent naar een korte, opportunistische sessie en je hebt alleen die ene hengel in een enkele hoes nodig of je zit propvol en klaar om te gaan voor een langere sessie en wil nog een hengel toevoegen aan je Advanta CCX 5 Hengel Koker, deze lichtgewicht, opvallend gepresenteerde foedraal is flexibel genoeg om aan elke hengelbehoefte te voldoen en is veelzijdig genoeg voor elke opstelling van de hengel. Hoe u ook naar de waterkant wilt gaan, de Advanta Discovery CCX 10ft Lite Hengel Foedraal is perfect voor u, uw behoeften op het gebied van vissen en uw manier van vissen.

Het Advanta-assortiment zit vol met stijlvolle producten die vorm en functie combineren, waardoor u de kans krijgt om er goed uit te zien op de oever terwijl uw vissen critici het zwijgen oplegt. Het zorgt ervoor dat u voorligt op andere vissers aan de waterkant en op de visstek, jouw manier van vissen krijgt een oppepper wanneer je met Advanta-voordeel koopt, de voordelen van hoogwaardige, betaalbare hengelsportuitrusting en accessoires die ideaal zijn voor de beginnende sportvisser en geweldig voor meer ervaren sportvissers om in de auto, caravan of vakantiehuis klaarstaan om te profiteren van onverwachte vismogelijkheden of dat nu komt in de vorm van een veelbelovende nieuwe visstek gezien vanuit de auto terwijl je rondrijdt, of gewoon wakker wordt met echt fantastisch visweer.

Als je op zoek bent naar een effectieve, lichtgewicht bescherming voor zowel hengel als molen pak dan deze betaalbare, camouflage-foedraal voor enkelvoudige hengel en breng het Advanta voordeel naar je levensstijl, ongeacht bij welke discipline je betrokken bent en welke soort die je hoopt te vangen wanneer je weggaat.

Opdat u er op de oever goed uit zou zien, terwijl u ervoor zorgt dat uw hengel en molen klaar zijn voor een opvallende prestatie tijdens het vissen is de Advanta Discovery CCX Lite Hengel Foedraal de perfecte manier om uw hengel en molen naar uw favoriete locatie te vervoeren

Meer informatie
Manufacturer Product ID AD228

Leverings informatie

Gratis verzending voor bestellingen boven €25.
Bezorgd in 2 tot 3 werkdagen.
Track & Trace beschikbaar via onze leverancier zodra je bestelling ons magazijn verlaat.

Retourneren

Retourneren
Retourzendingen van goederen en terugbetalingen
Alle onjuiste of beschadigde goederen moeten binnen 5 dagen na ontvangst worden gemeld. Deze worden zo spoedig mogelijk kosteloos vervangen. Alle ongewenste items moeten op eigen kosten worden geretourneerd of naar de dichtsbijzijnde Angling Direct winkel.
Klachten
Geschillen en klachten moeten rechtstreeks naar ons klantenservice-emailadres worden gestuurd. Uw bericht wordt vervolgens binnen twee werkdagen bevestigd en zo snel mogelijk opgelost.
Lees meer over retourneren en klachten

Betaal opties

Paiement par carte de débit ou de crédit
Betalen via Debit of Credit card
Tijdens het afrekenen kunt u uw bankkaart gebruiken om te betalen via het beveiligde betalingssysteem van Stripe.
Betalen met uw Paypal account
Als alternatief kunt u de bestelling betalen met uw Paypal-account of registreren bij Paypal tijdens het aankoopproces
Betalen via Ideal
Met Ideal kunt u direct van uw bankrekening betalen. U wordt omgeleid naar uw accountpagina om in te loggen en uw betaling te bevestigen

To top