Toggle Nav

Advanta 25kg Digitale Weegschaal

Op voorraad
SKU
AD17111417
Eenvoudig in gebruik, drukknopbediening
Auto uit-functie
Weegt tot 25kg nauwkeurig
Geschikt voor de meeste soorten
Duidelijke LCD digitale uitlezing
Kg of Lbs en ounce-schakeloptie
Ergonomisch handvatontwerp voor een comfortabele grip
2x AAA-batterijen
€ 22,59
Spaarpunten U verdient 23 Punten met dit product.
Advanta is het vlaggenschipmerk van Angling Direct, de meest succesvolle visserijspecialist in het Verenigd Koninkrijk, met een groeiend netwerk van winkels, allemaal bemand door vissers die de passie en praktische ervaring hebben om u het advies te geven dat u nodig hebt om de beste keuze te maken en om het meeste uit de uitrusting, aas en accessoires die u koopt te halen. Iedereen die betrokken is bij het merk Advanta, en de overgrote meerderheid van de medewerkers van Angling Direct, van ontwerp- en marketingteams tot klantenservice-medewerkers, houdt zich bezig met vissen op persoonlijk niveau, en heeft ook passie, persoonlijke ervaring en directe kennis geïnvesteerd in het gebied van de Advanta-reis waarvoor ze verantwoordelijk zijn, waardoor je een merk hebt dat is ontworpen door karpervissers, roofvissers, specimenstalkers en liefhebbers van zeevissen, voor sportvissers uit alle disciplines.

Het merk Advanta is ideaal voor beginnende sportvissers en zet zich in om duurzame, gebruiksvriendelijke uitrusting en accessoires te bieden die betaalbaar en aantrekkelijk zijn, zodat u er goed uit kunt zien op de oever en goed kunt presteren op uw visstek. Of u nu op zoek bent naar karper- of roofvishengels, weegschalen, visbagage of meer, koop bij Angling Direct en geef uw hengelvisserij het Advanta-voordeel, dat zowel stijl als inhoud toevoegt aan uw visprestaties, en ervoor zorgt dat uw eerste smaak van vissen , of het nu voor karper, baars of barbeel is, zal zeker niet de laatste zijn. Advanta is een merk dat jou inzet voor actieve deelname aan een leuke, boeiende en grondig sociale sport, en helpt je kennis te vergaren, van vissen, en hun gewoontes en leefomgeving die je een leven lang zullen duren.

Gepresenteerd in Advanta's klassieke, opvallend zwart, kunnen deze digitale weegschalen maximaal 25 kg wegen, zodat u gemakkelijk en nauwkeurig zelfs de grootste karper kunt wegen die u waarschijnlijk uit de Britse wateren kunt halen en de meeste andere vissoorten. Klein genoeg om te worden verpakt in een zijvak van uw rugzak of tas, maar toch duurzaam genoeg om elke oever- of weersomstandigheid het hoofd te bieden. Met een eenvoudige drukknopbediening en automatische uitschakelfunctie zijn deze weegschalen moeiteloos te gebruiken, zelfs in de vriezende kou of regen, terwijl de ergonomische handgreep een comfortabele, veilige grip geeft. De duidelijke LCD-uitlezing kan worden geselecteerd om het gewicht in Kgs of Llbs weer te geven, met een 'Simply Switch'-optie voor eenvoudig wisselen, waardoor deze digitale schalen geschikt zijn voor zowel Britse als internationale vissen en banken. De Advanta 25kg weegschalen hebben 2 x AAA-batterijen nodig (meegeleverd), dus u zult nooit moeite hebben om de juiste batterijen voor uw weegschaal te vinden of een klein fortuin aan vervanging te besteden. De roestvrijstalen weeghaak is ontworpen om veilige, effectieve houdbaarheid te bieden voor de handvatten van de hijsstroppen, waarmee u uw vissen kunt wegen en tegelijkertijd volledig gewiegd en beschermd blijft, en niet ontdaan bent van het natuurlijke slijm dat de vis beschermt tegen beschadiging en infectie .

Wat je discipline ook is, het is belangrijk om een nauwkeurig gewicht te hebben voor de vis die je hebt gevangen; of je nu een wedstrijd vist en in de hoop dat je definitieve terugkomst van de sessie je meeneemt naar een wedstrijdwinnend gebied, of een karper- of ander soort en je wilt weten of je je persoonlijk record hebt verslagen. Zelfs als je gewoon een nonchalante visser bent die alleen maar geeft om de uitdaging van achtervolging en gevangenneming, krijgt een nauwkeurig gewicht van de vis die je vangt, helpt je de gezondheid van verschillende vissessies te volgen, en kan het betekenen dat je potentiële problemen oppakt met een vroege visgemeenschap, wat betekent dat er interventies kunnen worden georganiseerd die de meerderheid van de vissen in een bepaald waterlichaam kunnen redden.

Advanta is een merk dat net zo gepassioneerd is in visverzorging en beste praktijken als het gaat om de sport en het plezier van visoevers, dus als u het Advanta-voordeel voor uw vissen koopt, kunt u er ook gerust op zijn dat u verantwoorde, duurzame producten koopt. vissen, en bijdragen tot de duurzaamheid van visbestanden en blijvend plezier van vissen voor de komende generaties.
Meer informatie
Brand Advanta
Manufacturer Product ID AD139
To top