Prijsvergelijking bij Angling Direct

Hier bij Angling Direct streven we ernaar om u een ongelooflijke selectie aan visgerei van de bekende merken die u leuk vindt, snelle en betrouwbare levering en uitstekende klantenservice te bieden. En dat alles terwijl we de best mogelijke prijs geven - Met onze "Prijsvergelijking" zorgen we ervoor dat we nooit bewust worden onderboden door onze concurrenten.

  1. We zullen namens u vergelijken en verlagen de prijs met elke lagere prijs die we vinden. Net als jij willen we weten of Angling Direct de beste prijzen heeft. Dus we proberen heel hard om al onze belangrijkste concurrenten te volgen en zullen onze prijzen aanpassen als we merken dat hun prijs lager is. We doen dit om ervoor te zorgen dat we nooit op prijs worden geslagen, dus hoeft u dat niet te doen.
  2. Als we ooit op prijs worden geslagen, vertel het ons en we verlagen dan* die lagere prijs. We willen niet dat u ooit ergens een lagere prijs vindt, maar ondanks onze inspanningen kan het gebeuren. Dus als u een lagere prijs vindt, inclusief of exclusief promotionele aanbiedingen en kortingsbonnen, laat het ons weten zodat we het kunnen aanpassen*. U krijgt de korting op dat artikel wanneer u koopt. LET WEL, we kunnen niet vergelijken met elke online winkel, maar we proberen zeker met alle grote online winkels te vergelijken waarvan je gehoord hebt en met veel kleinere die je nog niet kent.

Als vriendelijke visspecialist met meer dan 30 jaar in de hengelsport zijn wij van mening dat wij op al onze producten bij Angling Direct een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden en dat onze prijzen de laagste zijn die u op internet of in een winkel vindt.

Prijsbelofte voorwaarden

  • We zullen prijsaanpassing doen van de website van onze concurrent in het VK.
  • Het product van de concurrent moet gloednieuw zijn, identiek aan het onze en onder dezelfde voorwaarden worden aangeboden.
  • Wij en de concurrent moeten voorraad voor levering hebben.
  • We moeten de prijs en voorraadpositie van de concurrent kunnen verifiëren.
  • We vergelijken de prijs van een product; geen bezorgkosten of andere services.
  • Kan niet worden gebruikt met andere aanbiedingen.

Voor meer informatie, bel 01603 400870 of neem hier contact met ons op.

Het Angling Direct Team

To top