Toggle Nav

Preston Match Landing Net

Op voorraad
SKU
PGPID17101371
Deze wedstrijd schepnetten zijn extreem veelzijdig
Fantastisch all-round schepnet
Met fijn gaas aan de onderkant zodat je aasbanden kunt gebruiken
Grotere zijkant gaas zorgt ervoor dat het net makkelijk door het water glijdt
Ideaal voor snel vissen op soorten zoals klein kapers
Super sterk, vierkant frame
Aangepast spreidblok
Verkrijgbaar in 3 maten
16 inch (41cm), 18 inch (46cm) en 20 inch (51cm)
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Size: 16" / 40cm
€ 15,07
Size: 18" / 45cm
€ 16,23
Size: 20" / 50cm
€ 17,39
Vertel mij meer

Het Preston Match Landing Net is een veelzijdig net dat je volledige toegang geeft tot het complete assortiment wedstrijdvissen van kleine zilvervis tot de grootste commerciële karper zodat je de tools hebt om het meest uit elke wedstrijdsessie te halen ongeacht op wat voor locatie u zich bevindt.
Met een fijne gaas dat toestaat voor eenvoudig gebruik van aasbanden en een grove gaas dat de weerstand vermindert heeft dit net een soepele, gemakkelijke glijvlucht in het water die perfect is voor het snel vissen op kleine karpers, een bewuste hybride van de karper die we kennen en liefde en een kroes karper of bruine goudvis, die is gefokt om een karperuiterlijk maar blijven klein genoeg om goed te worden gevuld op vijvers.
Het supersterke vierkante frame biedt een perfecte pasvorm voor het aangepaste spreidblok. Het Match Landing-net is verkrijgbaar in drie maten en biedt u een optie van 16 ", 18" en 20 " zodat u uw schepnet aan uw visstek kunt aanpassen.

Voor welke discipline is het bedoeld?

Dit is een landingsnet dat is ontworpen om uit te blinken op het gebied van wedstrijdvissen en stijlvolle, effectieve eigentijdse prestaties biedt voor uw wedstrijdvissen.

Waarom zou ik het kopen?

Omdat de F1 hybrides snel de meest populaire vis voor Britse locaties wordt heb je een schepnet nodig dat ze soepel en veilig behandelt zonder verlies van snelheid in het water. Dit Match Landing Net van Preston is precies het net dat je nodig hebt om het meeste uit deze aantrekkelijke kleine hybride vis te halen net als alle andere soorten en maten die je waarschijnlijk zult tegenkomen bij locaties in het Verenigd Koninkrijk.

Wat is het grootste voordeel?

Ontworpen om precieze, beschermende toevoegingen te geven aan de stijgende vissterren van de Britse wedstrijdscene terwijl het nog steeds een volledig veelzijdige viservaring biedt is de flexibiliteit van dit schepnet ongeëvenaard.
Meer informatie
Brand Preston
To top