Toggle Nav

Preston External PTFE Bushes

Op voorraad
SKU
PGPID17101357
Gemaakt van hoge kwaliteit PTFE
Beschikt over een slank langwerpig profiel
Helpt om verwarring van de lijn rond de basis te voorkomen
gevormd om elastiek vrij te laten lopen
Er is een maat voor alle elastieken
Van de lichtste in het Slip-bereik tot de zwaarste Holle bereik
Verkrijgbaar in negen maten variërend van 1,4 mm tot en met 3,8 mm
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Size: 1.4mm
€ 3,47
Size: 1.7mm
€ 3,47
Size: 2.0mm
€ 3,47
Size: 2.3mm
€ 3,47
Size: 2.6mm
€ 3,47
Size: 2.9mm
€ 3,47
Size: 3.2mm
€ 3,47
Size: 3.5mm
€ 3,47
Size: 3.8mm
€ 3,47
Vertel mij meer
Deze Preston externe PTFE-bushes zijn gemaakt van hoogwaardig PTFE en hebben een slank, langwerpig profiel wat helpt bij het vookomen van lijnklitten. Met een schuin ontwerp dat ervoor zorgt er geen frictie ontstaat zodat het elastiek niet hapert tijdens de dril van een vis variëren deze bussen in grootte voor alle elastieken, van het Slip-assortiment, tot het Hollo-elastische aanbod.
Verkrijgbaar in 9 maten deze bushes zullen je helpen om je wedstrijdvisprestaties te verbeteren en kunnen een ander element toevoegen aan je vaste stok vissen.

Voor welke discipline is het?
Zorgt voor een extra element aan je wedstrijdvissen waardoor deze bushes ervoor zorgt dat je de visser bent met een vaste stoktechniek die men moet verslaan.
Waarom zou ik het kopen?
Wat je discipline of stijl ook is, lijn klitten is een van de meest irritante feiten in het leven van vissers. Als u dit kunt voorkomen eenvoudig, gemakkelijk en goedkoop waarom zou u niet? Deze Preston bushes zijn goedkoop, gebruiksvriendelijk en bieden eenvoudige, effectieve eliminatie van lijnklitten voor uw vaste stok vissen.
Wat is het grootste voordeel?
Het verminderen van lijnklitten op uw vaste stok en de ophaalacties worden het blijvende bewijs van deze PTFE-bushes van Preston en zal vrijwel zeker uw wedstrijdvisprestaties verbeteren.
Meer informatie
Brand Preston
To top