Toggle Nav

Nash Nash Bank Life Table

Op voorraad
SKU
PGPID170901306
Extra stevige, opvouwbare sessietafel
Ontworpen met verstelbare poten
Geweldig voor ongelijke oevers
Voorzien van een beenvergrendeling
Gemaakt om de tafel plat te houden tijdens transport en stabiel in gebruik
Schoon veeg werkoppervlak met Nash Fish-ontwerp
Kleine afmetingen: 50 cm H x 60 cm B x 80 cm L
Hoogte verlengd: 70cm
Gewicht: 7,1 kg
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Size: Small
€ 69,59
Size: Large
€ 92,79
Vertel mij meer
Als je op zoek bent naar een slimme, eenvoudige en toch stijlvolle bivvy tafel die elk soort oeverhelling aankan, dan ben je op zoek naar de Bank Life Table van de leidende karper- en hengelsporter bij Nash.
Perfect voor het hebben van een warme, smakelijke maaltijd aan het einde van uw sessie, het aan het begin van uw sessie binden van tuigen, het schrijven van notities, het maken van schetsen of andere taken en activiteiten die u tijdens uw sessie moet uitvoeren, dit is een eenvoudige maar functionele bivvy tafel die, met iets meer dan 7 kg, niet al te veel extra gewicht toevoegt aan uw transportwagen.
Deze extra stevige, opklapbare tafel heeft verstelbare poten met een volledig vergrendelingssysteem, waardoor deze volledig stabiel blijft op elk terrein aan de oever en ideaal is voor die al te gewone ongelijke banken; ze leiden vaak tot veelbelovende visstekken maar maken de "vissen aangrenzende" elementen van een uitgebreide sessie een nachtmerrie.
Het afveegbare oppervlak is voorzien van het klassieke Nash-vislogo en herinnert u eraan dat dit een functioneel, stijlvol product is dat wordt ondersteund door de kwaliteit en toewijding van een van de beste merken en uitrustingsmerken van Hengelsport.
De Nash Bank Life-reeks heeft alles te maken met het zo probleemloos mogelijk maken van uw vissessie en u een thuis ver van huis te bieden waar u ook bent met vissen. Van voetpaden die zorgen voor een veilige, stabiele route naar uw hengels op gladde oevers, tot praktische accessoires zoals organisatoren en tafels, Bank Life brengt de functionaliteit en prestaties die u verwacht in uw dagelijks leven in uw hengelsportwereld, waardoor u alleen vanuit een hobby kunt hengelen , naar een echte levensstijl.
Bank Life is alles voor karpervissers. Het is de behoefte aan comfort tijdens langdurige sessies. Het is het besef dat eenvoud vaak de beste resultaten oplevert. En het is intelligent ontwerp, geïnspireerd door intelligente vissen.
De Nash Bank Life Table is in hoogte verstelbaar, tussen 50-70 cm, en, op slechts 80 cm (L) X 60 cm (W), is een compacte bivvy tafel die je nog steeds de vrijheid en flexibiliteit zal geven om bijna alle bankside-taken uit te voeren.

Voor welke discipline is het?
De ideale karperhengelaccessoire, deze bivvy-tafel zorgt ervoor dat je je bivvy overzichtelijk en opgeruimd kunt houden, zodat je je kunt concentreren op je vissen, in plaats van tijd te spenderen aan het zoeken naar dat essentiële stuk gereedschap.

Waarom zou ik het kopen?
Een georganiseerde, opgeruimde bivvy zorgt ervoor dat je sessie soepel verloopt, omdat je niet op zoek bent naar die belangrijke items, en ook de ruimte hebt om rigs aan te leggen, aas voor te bereiden en al het andere dat je moet doen tussen je stukjes actie op het water.

Wat is het grootste voordeel?
Met een reserve prep-ruimte, een manier om alles wat je nodig hebt op één plek te bewaren, is deze bivvy tafel een praktische toevoeging aan je bivvy-opstelling.
Meer informatie
Brand Nash
To top