Toggle Nav

Maver Reality Zitkist

Op voorraad
SKU
MAVER171108481
 • Een ultra lichtgewicht box
 • Trekt alle vissers aan die op zoek zijn naar hun eerste zitplaats
 • Goed doordacht en scherp geprijsde Reality-zitkist
 • Vol met functies en perfect voor de nieuwkomers
 • Zeer geschikt voor mensen met een beperkt budget
 • Gevoerd zitkussen met veiligheidsgordel
 • Ronde poten voor extra stabiliteit
 • Enkele dwarslade, twee frontladen
 • Grote draaibare spatvoeten, gewatteerde schouderriem
 • Ergonomisch ontworpen easy grip handwielen
 • Diepe basiseenheid, lichtgewicht
 • Opbergvak onder de stoel
€ 133,33
Spaarpunten U verdient 133 Punten met dit product.

Vertel mij meer

Er kan geen wedstrijdsessie worden gestart totdat iedereen comfortabel zit, met al hun hoofdartikelen, aas en stokaccessoires binnen handbereik. En daarvoor hebt u een goede zitkist nodig.

Gelukkig dankzij de betaalbare, stijlvolle kwaliteit van Maver's Reality-assortiment, dat is gericht op de behoeften van beginnende wedstrijdvissers, die uitrusting willen die kan presteren, maar nog niet in staat zijn om een maandloon aan één item te besteden, het instellen van je eerste visstek hoeft voor het eerst de rekening niet rood te zijn.

De Maver Reality Zit Kist voelt licht aan als je hem draagt, maar is meer dan stevig genoeg om je de hele dag klaar te houden voor actie.

Grote draaibare modderpoten geven deze kist een goede grip op gladde, modderige oevers en creëren een stabiel, vlak oppervlak dat volledig wordt ondersteund door de ronde poten.

Een enkele dwarslade en twee frontladen houden uw tuig plankjes, terminal-uitrusting, poolelastieken en andere kleine benodigdheden vast, terwijl ergonomische, gemakkelijk grijpende handwielen u in staat stellen om de box snel en gemakkelijk aan te passen, zodat u altijd in de beste positie bent . Een gewatteerd zitkussen geeft een comfortabel, ondersteunend oppervlak, ondersteund door een veiligheidsgordel om uw stok in de meest effectieve positie te houden, zonder de box te verdringen. Een diepe basis zorgt ervoor dat je op de juiste hoogte bent om de eerste tekens van vissen op je locatie te zien, terwijl de gevoerde schouderriem licht, comfortabel werk maakt door je zitkist van de auto naar je visstek te dragen.


Voor welke discipline is het?

De perfecte start van je avontuur met wedstrijdvissen.


Waarom zou ik het kopen?

Als je op zoek bent naar je eerste zitje, dan is de Maver Reality een betaalbare, goed geplande optie die boordevol functies zit die je nodig hebt om je eerste uitstapje naar een concurrerend vissen een plezierige en succesvolle te maken, die soepel verloopt en zorgt voor je wilt liever vroeger dan later terugkeren naar de oever.


Zitkisten lijken een beetje op auto's; je zou een Ferrari kunnen kopen, maar aan het eind van de dag zal het niet veel meer betekenen voor een onervaren bestuurder dan een Ford Sierra - en je zult een stuk minder teleurgesteld zijn als er iets met de Sierra gebeurt. (Zitkisten, haasten we ons eraan toe te voegen, hebben veel minder kans op schade dan auto's. Ze bewegen om te beginnen niet.)

De Reality Zitkist is de Sierra van zitkisten-potentie; het is solide, betrouwbaar en doet waar je het voor nodig hebt, zo lang als je wilt, en het is een goede prijs om mee te beginnen.


Wat is het grootste voordeel?

Betaalbaar, praktisch comfort dat u georganiseerd houdt.

Meer informatie
Brand Maver
Manufacturer Product ID L1000
To top