Solar Tackle

Producten 1-12 van 58

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 58

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Geprezen als de Mercedes Benz onder de karper tackle, heeft Solar Tackle zijn reputatie te danken aan onovertroffen kwaliteit, prestatie en service. Het bedrijf, opgericht in 1987, vormt de ruggengraat van de karper industrie samen met enkele andere merken. Het is een van de langst bestaande merken gericht op karpervissen en heeft een trotse historie in de ‘beginjaren’ van het moderne karpervissen.

Solar Tackle werd 31 jaar geleden opgericht door voormalig wereldrecordhouder karpervissen Martin Locke en bood oorspronkelijk een klein assortiment aan specialistische rvs-producten. Een aantal van deze producten waren nog niet eerder op de markt verschenen. Vanaf dat moment is het bedrijf enorm gegroeid en biedt nu een enorm assortiment aan rvs steunen, toonaangevende beetindicatoren, landingsnetten en een uitgebreid assortiment aan terminal tackle en dit alles naast een enorm aanbod in gewaardeerde aassoorten waaronder boilies, liquids, additieven, pop-ups, basis-mix, grondvoer en nog veel meer.

Door de jaren heen is Solar Tackle verantwoordelijk geweest voor het ontwikkelen, lanceren en fabriceren van enkele ‘cult’ producten binnen het karpervissen. Onder deze producten bevinden zich de Globetrotter pod, ’s werelds eerste Croc pod, het Club Mix assortiment, Bow-Loc landingsnetten, de Worldwide Pod en de Titanium beetindicators – om er een paar te noemen.

Met het hoofdkantoor in Kent, Engeland, is het een van de weinige bedrijven in de karperindustrie die nog produceert in de UK. Hierdoor ben je verzekerd van de standaarden en kwaliteit die je van Britse productie mag verwachten. Tevens betekent dit dat het bedrijf tackle ontwikkelt met oog op de Britse visser en de uitdagingen die zij aan de waterkant moeten trotseren.

In een verklaring zei opricht Martin Locke het volgende over het bedrijf: ‘Ik ben trots om te zeggen dat de productie van elk product met dezelfde aandacht voor detail, vaardigheid en zorg gebeurt als toen ik jaren geleden begon in de garage van mijn moeder en de producten allemaal zelf met de hand maakte voor de toen nog zoveel kleinere karper markt.’

Solar Tackle streeft altijd naar perfectie met producten die ontworpen en geproduceerd zijn door gepassioneerde karpervissers voor gepassioneerde kapervissers. Simpel gezegd, je vindt producten pas in ons assortiment als wij ze zelf zouden willen gebruiken tijdens het vissen. Deze instelling naast de lange geschiedenis van vindingrijkheid heeft ervoor gezorgd dat Solar Tackle zich gevestigd heeft aan de top van de branche.

Martin runt nog altijd het bedrijf met een passie voor productontwikkeling en karpervissen. Naast Martin heeft Solar Tackle een team bestaande uit de beste en meest gerespecteerde karpervissers van Europa. Nieuwe ontwerpen, ideeën en producten worden op allerlei locaties en onder verschillende omstandigheden uitvoerig op proef gesteld en getest door dit ervaren team om de producten te verfijnen voordat ze de markt opgaan.

De slogan “For the Sharper Carper” benadrukt waar Solar Tackle voor staat. Met toewijding om tackle te ontwikkelen voor de kieskeurige visser is het bedrijf al voor meer dan 30 jaar een belangrijke producent van karper gear en ziet een toekomst waarin het merk nog meer geavanceerde producten op de markt brengt.

To top