Savage Gear

Producten 1-12 van 255

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 255

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Wanneer je op zoekt bent naar roofvisaas van topkwaliteit, dan ben je bij Savage Gear aan het juiste adres. Het Deense merk staat bekend om het ontwerpen en produceren van het beste roof- en snoekaas op de markt en blijft vissers over heel Europa verbazen met haar unieke superrealistische en innoverende lijn van hard- en zacht lokaas.

Het merk is beroemd door zijn continue toewijding om het aas zo realistisch mogelijk te ontwerpen. Veel van de producten zijn dan ook gebaseerd op 3D scans van de levende aassoorten die ze imiteren. Of je nu aan het vissen bent met een van de nieuwe suicide ducks of levensechte ratten; of dat je gebruik maakt van traditionelere voorntjes, alvers of haring, je bent hoe dan ook verzekerd van het meest realistische aas. Dit komt onder andere doordat Savage Gear als geen ander begrijpt dat vissen slim genoeg zijn om het verschil te zien tussen imitatie aas en echt lokaas of het nu levend of dood is.

Met de superrealistische ontwerpen van Savage Gear weet je zeker dat de vis waar jij op aast het verschil niet merkt. Er is niet alleen gedacht aan het realistische ontwerp, maar ook aan het feit dat je als visser op meerdere soorten vissen kunt richten in allerlei verschillende wateren. Daarom vind je bij de meeste harde lokaas ontwerpen van Savage Gear minstens twee haakpunten voor verschillende lijnbevestigingen. Meestal betekent dit dat er een haakbevestiging zowel aan het uiteinde van het lokaas zit als een haakbevestiging onderaan het aas. Bij grotere aassoorten zul je meestal een derde bevestigingspunt vinden die uitsteekt aan de voorzijde van het aas. Dit zorgt voor maximale haakopties vanuit welke hoek de vis dan ook zal aanbijten. Daarnaast, betekent dit dat je een of meerdere haken kunt weglaten zonder dat het aas zijn functie verliest. Zo kun je bijvoorbeeld de haak onderaan het aas verwijderen wanneer er veel obstakels zijn en op deze manier voorkomen dat het aas blijft haken wanneer je de lijn binnenhaalt ongeacht de techniek (molen of jiggen). Sommige zachtaas producten zijn dan ook voorzien van een jig kop.

Het merk verkoopt lokaas en jigs zowel als losse producten als complete sets. Op deze manier kun je exact bepalen welke uitrusting bij jou past om jouw visbeleving compleet te maken geschikt voor de omstandigheden aan het water op een gegeven dag. Zoals we allemaal weten is geen dag hetzelfde en zorgen nieuwe omstandigheden ervoor dat ander materiaal vereist is voor nieuwe tactieken. Op stralende dag kies je wellicht voor een Crazy blade van Savage Gear, speciaal ontworpen om het licht te vangen op zonnige dagen wat het aas zeer attractief maakt. Het uiteenlopende assortiment lokaas verzekert je dat je met de juiste uitrusting op pad gaat voor de verschillende omstandigheden waarin je vist.

Savage Gear is een bekroond merk met vele onderscheidingen op zijn naam. Het merk dankt dit succes vooral aan de vissers, zoals jijzelf, die Savage Gear aan de waterkant gebruiken dag in dag uit. Dankzij alle feedback van trouwe vissers is het voor Savage Gear mogelijk om te groeien en te ontwikkelen en jou de gewenste visuitrusting te geven voor het roofvissen. Het merk blijft de lat hoog leggen bij het ontwerpen van kunstaas en wil het materiaal voor kunstaas vissen transformeren voor de toegewijde snoek- en roofvisser. Wil je jouw kunstaasvisserij naar een hoger niveau tillen, kies dan voor Savage Gear.

To top