Mainline

Producten 1-12 van 71

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 71

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Mainline Baits is de grootste naam op het gebied van karperaas, een positie waar het bedrijf trots op is en heeft bereikt sinds de oprichting in 1990. Het in Essex gevestigde merk staat inmiddels synoniem aan karpervangst wereldwijd en produceert steevast de hoogste kwaliteit karperaas die er op de markt te krijgen is. Het bedrijf heeft een simpele missie namelijk om jou, als visser, te helpen aan meer vangst en tegelijkertijd de karpers te voorzien van voeding die ze nodig hebben om te groeien en ontwikkelen.

Je kunt erop vertrouwen dat je met Mainline Baits overal ter wereld karper kunt vangen. Meerdere vangsten van dezelfde vis zijn bovendien gebruikelijk aangezien de karper het aas niet kunnen weerstaan.

De moderne aas van Mainline heeft de top van bait technologie bereikt. Elk aassoort is tot stand gekomen met dank aan de ervaringen van het expert team en zijn grondig getest door de beste vissers van dit moment. Mede dankzij de lange geschiedenis van Mainline waarin het bedrijf voortdurende het hoogste kwaliteit aas heeft geproduceerd is het bedrijf het meest betrouwbare bait merk dat er is en staat voortdurend garant voor vangst. Zomer of winter, de karpers gaan ervoor. Mainline Bait heeft bovendien goede connecties in de voedingsindustrie waardoor onderzoek en ontwikkeling van aas altijd vooroploopt.

Mainline heeft daarnaast een uitstekende reputatie dankzij de innovatieve research naar vloeibare attractoren. Deze attractoren kunnen gebruikt worden in combinatie met het aanbevolen aas of gemixt en matcht worden om je eigen persoonlijke smaak te creëren. Veel van de liquids halen de smaak van de andere aassoort naar boven en verhogen zo de kans op een droomvangst. Of je voorkeur nu uitgaat naar ingevroren boilies, high-impact, response boilies, pop-ups, grondaas of stick and bag, Mainline Bait heeft het juiste aas voor jou.

Door het streven naar innovatie is Mainline Baits de concurrentie, en belangrijker nog, de vis altijd een stap voor. Dit geeft jou een voorsprong aan de waterkant en zorgt ervoor dat je je mede vissers ‘eruit vist’. Het bedrijf is ervan overtuigd dat aas wat is ontwikkeld met het oog op karper, de sleutel is tot het succes van de vissers die met Mainline Baits vissen.

Het merk raadpleegt de grootste vissers in de industrie waarvan velen het boegbeeld zijn van de moderne tackle productie. Deze vissers zijn ware grootheden binnen de hengelsport en hebben allemaal fantastische reviews gegeven over het aas. Stuk voor stuk verbreken zij telkens hun persoonlijk records met hulp van Mainline Baits.

Om voortdurend op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, kun je lid worden van de Mainline Members Club. Met dit lidmaatschap heb je onbeperkt toegang tot het laatste nieuws over bait technology, en blijf je de rest een stap voor. Daarnaast krijg je als member toegang tot unieke content die niet zichtbaar is voor anderen en ontvang je regelmatig een nieuwsbrief om je op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen.

Het bedrijf heeft ook een eigen kledinglijn met een groot aanbod in T-shirts, petten, hoodies en jassen geschikt voor elk seizoen. Zo blijf je warm en droog terwijl je tegelijkertijd je waardering voor het merk laat zien.

Tot slot krijg je door het videokanaal van Mainline een kijkje in het leven van topvissers en de manier waarop zij met Mainline Baits hun vangsten behalen. Naast het feit dat deze pro’s hun kennis door jaren van ervaring met je delen in deze video’s, zie je ook het aas in actie en dit zal zeker alle twijfel wegnemen mocht je die al hebben over het succes van Mainline Baits.

To top