Toggle Nav

Dynamite Frenzied Sweet & Milky Pulses & Particles

Op voorraad
SKU
PGPID17111721
Gekookt in de pot of blik om oliën en natuurlijke lokstoffen vast te houden
Er worden geen conserveringsmiddelen gebruikt in het kookproces
Direct klaar voor gebruik vanuit het blik of de pot
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Size: Tin 700g
€ 4,63
Size: Jar 2.5L
€ 12,75
Vertel mij meer

Verkrijgbaar in een blik van 700 g, ideaal voor korte sessies of een pot van 2,5 liter, waardoor je langere sessies doormaakt en het is geweldig voor een zware pre-baiting-campagne, dit zoete, melkachtige Pulse and Particle-aanbod van Dynamite Baits is de dynamische manier om wat dynamische aantrekkingskracht aan je visstek te geven.

Door het creëren van een zoete, aantrekkelijke wolk in het water, zal Dynamite Frenzied Sweet & Milky bijna gegarandeerd vissen in je zwempartij trekken, waardoor je een high-action sessie krijgt met veel happen.


Voor welke discipline is het?

Perfect voor vissen op karpers en exemplaren.


Waarom zou ik het kopen?

Als je op zoek bent naar een makkelijke, effectieve manier om een zeer visuele, zeer geurige aantrekking te creëren in je visstek dan bieden deze natuurlijke, melkachtige, zoete lokazen van Dynamite Baits een wolk van onweerstaanbare sensatie die vissen in je visstek brengt, en houdt ze vast daar, terwijl ze hen aanmoedigen om te eten.

Deze Pulse and Particle-feed is gekookt in de container voor versheid en bevat geen conserveringsmiddelen tijdens het kookproces. Het is een van de beste die je kunt kopen.


Wat is het grootste voordeel?

Rijke, natuurlijke aantrekkingskracht.
Meer informatie
Brand Nee
To top