Toggle Nav

Daiwa Shorecast B Molen

Niet op voorraad
SKU
PGPID17101417
Gegroepeerde productitems
Product Naam
Daiwa Shorecast B Reel, Size: 5000B
€ 83,51
Daiwa Shorecast B Reel, Size: 6000B
€ 75,39

Vertel mij meer

De Daiwa Shorecast B Molen is ontworpen voor vissers die een lange afstand vanaf de kust willen werpen, of voor lange afstand gespecialiseerde vissers die over grotere afstanden op zoet water werpen.

Een van de frustraties van werpen over lange afstand is de kans dat je lijn over zichzelf draait; met TwistBuster II-technologie zorgt de Shorecast B-serie ervoor dat je lijn soepel uitloopt en perfect plat ligt, waardoor je een superieure aaspresentatie krijgt en een soepele trek door zelfs stijgend surfwater.

De aluminium spoel biedt volledige bescherming tegen zoutspraycorrosie, terwijl de toevoeging van een kogellager zorgt voor een glad werpen en elke keer terugkeren, en de flexibiliteit om grotere vissen volledig en veilig te spelen.


Voor welke discipline is het?

De werpmogelijkheden van de Shorecast molen op de eerste plaats zijn ontworpen voor vissen op zee en bieden ook mogelijkheden voor gespecialiseerde vissers die ervaring hebben met werpen op afstand en een molen willen die bij hun prestaties past.


Waarom zou ik het kopen?

Als je een zeevisser bent, dan kun je vanaf het strand naar dieper water werpen, waardoor je een groter scala aan stranden hebt waar je vanaf kunt vissen, omdat je niet op een steil strand vertrouwt, of kunt vissen vanaf een pier, om je aas naar de wateren te brengen die grotere vissen bevatten. Dit is vooral belangrijk als uw belangrijkste doel in de zeevisserij is om uw diner te vangen - kleinere vissen vallen meestal onder de Britse grootte limiet en moeten worden vrijgegeven. En als u op zoek bent naar een zoutwateruitdaging, is het onwaarschijnlijk dat u deze in de branding aantreft.

Lange afstand gieten is een 50/50 verdeling tussen je eigen vaardigheden en de kwaliteit van je kit; als je de verkeerde molen hebt, maakt het niet uit hoe soepel je cast is, of hoe ver je haak eruit moet gaan - je molen gaat je tegenhouden.

Met de Daiwa Shorecast B kun je je aas precies daar krijgen, tussen de grotere zoutwatervissen, die je een goede sport geven als je ze binnenbrengt. Als je afstand werpen combineert met de gemakkelijke toegang tot dieper water dat een pier die open staat om te vissen het toelaat, zorg ervoor dat je daadwerkelijk langeafstands worpen vanaf de pier mag maken; De Southwold-pier in Suffolk verbiedt bijvoorbeeld slingerworpen en andere pieren hebben misschien hun eigen beperkingen.

Maar als je vanaf de kust werpt, is het enige dat je tegenhoudt je eigen vermogen en de kwaliteit van je molen; als je hebt geïnvesteerd in de Daiwa Shorecast, is het allemaal aan jou en of je zo goed bent als je denkt te zijn!


Wat is het grootste voordeel?

Het laatste wat je wilt bij een worp die er zeker van lijkt te zijn om je rig helemaal uit te schakelen, is een gedraaide lijn. Niet alleen verhoogt het de kans dat u uw spullen verliest, maar een gebundelde lijn ligt voor de hand, vooral voor de omzichtige wildies die u de zee aantreft. U wilt een soepele, platte presentatie die minimale oppervlakte-verstoring biedt. De TwistBuster II-technologie op de Daiwa Shorecast B Reel zorgt ervoor dat je dat krijgt, en zet deze molen op als een betaalbare optie voor een lange afstand.

Meer informatie
Brand Daiwa
To top