Westin - Nu verkrijgbaar!

Deze inzending is geplaatst op door

Westin - Nu verkrijgbaar!

Een modern roofvismerk

Westin is een Deens roofvismerk wat al meer dan zeventig jaar bestaat. Ingvar Westin bouwde zijn bedrijf op ten noorden van Stockholm. Ingvar leefde een mooi leven als creatieve man en als zijn kinderen een nieuw spoelgoed wilde bouwde hij dit zelf.

Ingvar begon kunstaas van hout te maken en hij bestede velen uren om dit kunstaas een zo natuurlijk mogelijke werking onderwater te laten hebben. Na talloze pogingen ontwikkelde Ingvar een nieuwe zwembeweging voor kunstaas die we inmiddels die Westin beweging noemen. Ingvar doopte zijn meest veelzijdige kunstaas tot “Jätte” —  wat in het Zweeds ook wel “gigant” betekend. Dit nieuwe fenomenale aas ging snel rond in de plaat Skutskär, liggend tussen de Baltische Zee en de rivier Dalalven. De vangsten op dit nieuwe aas waren gigantisch met snoeken tot wel 20 kilo zorgen voor grote naamsbekendheid in heel Scandinavië.

Heden ten dagen is Westin een topmerk in heel Europa en is het pakket enorm breed met hengels, kunstaas, tassen en velen overige producten. Ook de consultants van Westin zijn van Europese klasse en we zijn dat ook enorm trots als Angling Direct dat we Westin als merk gaan opnemen. De komende periode zullen we meer nieuws over Westin brengen. Hou hierbij ook onze Instagram en Facebook pagina in de gaten.

 

To top