Matrix Tri-Layer Vispak 25k - Productspotlight Review

Deze inzending is geplaatst op door

Matrix Tri-Layer Vispak 25k - Productspotlight Review

De Tri-Layer 25K jassalopette (warmtebroek) en regenbroek van Matrix zijn gemaakt van drielaags versterkt nylon met PU-coating en volledig getapete naden. Met een waterdichthied van 25.000mm en een ademend vermogen van 3.000g/m2 is dit de perfecte jas om te dragen op natte dagen aan het water.

Specificaties Matrix Tri-Layer Fishing Suit 25k

- 25.000mm waterdichtheid
- 3.000 g/m2 ademend vermogen
- Gedeeltelijk elastische manchetten met verstelbare bandjes
- YKK waterdichte buitenritsen
- Volledig verstelbare capuchon met klep
- Beschikbare maten: M, L, XL en XXL

 

Matrix Tri-Layer Salopetten 25K

Deze sterke broek en top in één heeft een versterkt, slijtvast kniepaneel, drielaagse polyurethaancoating op de buitenstof waardoor het ook waterafstotend is, 3 paar zakken met waterdichte YKK-ritsen en getapete naden. Dankzij dit ontwerp kun je overal naartoe zonder dat je je zorgen hoeft te maken over regen- of andersoortig water in je kleding!

Met hun verstelbare schouderbanden en elastiek bij de enkels zorgen deze lichtgewicht salopetten ervoor dat zelfs je zwaarste visavonturen draaglijk zijn!

 

Matrix Tri-Layer Visjas 25k

Tri-Layer Jacket 25k van Matrix is gemaakt van drielaags versterkt nylon met PU-coating en volledig getapete naden. Met een waterdichtheid van 25.000mm en een ademend vermogen van 3.000g/m2 is dit het perfecte jack om te dragen op natte dagen aan het water.

Naast het waterdichte materiaal en alle naden van de vissersjas die volledig getapet zijn, heeft de jas YKK buitenritsen die ook waterdicht zijn, een interne stormflap en een met tricot gevoerd kingedeelte om ervoor te zorgen dat je niet alleen droog maar ook warm blijft!

Om je zicht te verbeteren tijdens het vissen in slechte weersomstandigheden, is de jas uitgerust met een volledig verstelbare capuchon met klep. Dit houdt niet alleen de regen uit je ogen, maar ook de wind uit je gezicht, zodat je warmer blijft. De capuchon is gemaakt om rechtop te blijven dankzij het trekkoord met dubbele uitgang in de zoom, zodat je de kraag van de jas perfect kunt aanpassen aan je eigen nek.

 

Naast het feit dat je gezicht, nek en romp warmgehouden worden, heeft de jas nauwsluitende neopreen manchetten om te voorkomen dat de koude lucht langs je armen blaast. Mocht je last krijgen van koude handen, stop ze dan in de zakken. Je kunt de binnenzak met ritssluiting gebruiken om waardevolle spullen, zoals je telefoon of portemonnee, in op te bergen.

To top