Donderdag Focus- AD Rode Spomb

Deze inzending is geplaatst op door

Donderdag Focus- AD Rode Spomb

Spomben, ook wel bekend als spodden, heeft een revolutie teweeggebracht in het voordeel van vele vissers om hun gekozen stek nauwkeurig te voeren, met zelfs het kleinste en lichtste voer op een extreem lange afstand. Deze AD Red Spomb is een betaalbare optie voor die vissers die dol zijn op deze manier van voeren. 

De felrode voer spomb kan geworpen worden met hengels met een lagere testcurves. Het wordt aanbevolen om een testcurve hengel van 4lb - 5lb te hebben voor de beste prestaties. De spomb opent zich wanneer hij contact krijgt met het water en laat de inhoud vrij. De clip op de punt van de spomb zorgt ervoor dat er niks gemorst wordt als deze eenmaal is gesloten. 

Deze spomb zorgt voor een nauwkeurige verspreiding van je voer zodat je geen voer verspilt en gooit waar je het niet wilt. Het maakt de katapult en de werppijp eigenlijk verleden tijd. 

Het gestroomlijnde ontwerp van de kleine rode spomb-raket zorgt voor een nauwkeurig dropping van je aas op afstand. Ook sterke wind is geen probleem voor deze rode rakker. Als hij eenmaal is uitgeworpen wordt hij niet gemakkelijk uit zijn koers geslagen. De AD Spomb is snel en gemakkelijk binnen te draaien omdat de bovenkant moeiteloos over het water glijdt met weinig tot geen weerstand 

Dus als spodden de voermethode is die bij jou past, gebruik dan de spomb-raket van AD. 

To top