Dinsdag Spot - Fox Rage Prism X Light Spin Hengels

Deze inzending is geplaatst op door

Dinsdag Spot - Fox Rage Prism X Light Spin Hengels

De Fox Rage Prism X-Spin hengels zijn perfect voor dit seizoen, omdat de functies van de lichte spin hengels zich richt op roofvissers die vissen met verschillende tactieken en aassoorten tijdens de koude dagen.

De Prism X spinhengels zijn echte werkpaarden. Sportief door de actie en de balans en ideaal om een fantastische kunstaasvisserij te ervaren. Zoals veel roofvissers weten, is kunstaasvissen sterk afhankelijk van de juiste opstelling en balans in de laatste meter van de set up. Hierdoor kun je elk obstakel, kuiltje of aanbeet voelen. Of je nu vanaf de oever of vanuit een boot vist.

De Fox Rage Prism X Light Spin hengel is uitermate geschikt voor de jerk set-up om gericht op grotere baarzen te vissen. De hengel heeft een lengte van 210cm en een werpgewicht van 2-8 gram wat zorgt voor veel verschillende opties op het gebied van kunstaas. Of je nou kiest voor de dropshot of voor een shad.

De blank van de Fox Rage hengel is gemaakt van hoogwaardig carbon, wat de hengel ongelooflijk licht van gewicht maakt en wat er eveneens voor zorgt dat de hengel optimaal in balans is. De hengel heeft krachtige ruggengraat zodat je  probleemloos de grotere snoeken naar je net kunt trekken. Terwijl de hengel toch gevoelig genoeg is om de kleinste aanbeten van kleine, felle baarzen te registreren.

De Rage-hengels zijn afgewerkt met duurzame EVA-handgrepen zodat de klappen van de roofvis makkelijk op te vangen zijn. Wat betreft het ontwerp van de Prism X-serie liggen deze in de lijn met de subtiele afwerking van de andere Fox Rage producten. Zo heeft ook de Prism hengel een carbon look blank.  Perfect voor de visser die geniet van een verfijnde uitstraling  die aansluit bij hun uitrusting.

 

Koop de Fox Rage Prism X Light Spin Hengels hier (https://www.anglingdirect.nl/fox-rage-prism-x-light-spin-hengels)

To top