De spectaculaire Advent Kalenders van Angling Direct

Deze inzending is geplaatst op door

De spectaculaire Advent Kalenders van Angling Direct

Advent Kalender

De Exclusieve range van Angling Direct Advent kalenders zijn gecreëerd voor de meest fanatieke vissers in je omgeving. De Advent kalenders zijn special gemaakt in verschillende versie voor de echte specimen hunters. Voor 2022 hebben we gekozen om drie verschillende versies te maken. De Advent kalender telt af naar de jaarwisseling en geeft telkens mooie cadeau’s. Voor de jaar zijn de kalenders op te delen voor de all round visser, roofvisser en karpervisser. De Advent kalenders zijn enkel verkrijgbaar bij Angling Direct in de winkel en online store.

Angling Direct Christmas Advent Algemene visserij

De Angling Direct Kerst kalender brengt een ruim aanbod aan tackle accessoires die perfect zijn voor algemene visserij zoals witvissen. De visser die graag deze kalender ontvangt bevist een ruim arsenaal aan wateren van stilstaand tot stromend water. De producten zijn zorgvuldig geselecteerd door ons team en zijn van meerwaarde in je tackle box of viskoffer. In de Advent kalender vind je overigens ook producten dat je in de zomer op karper, zeelt en brasem kunt vissen en in het najaar op roofvis. Voor elke gelegenheid vind je iets terug.

Angling Direct Christmas Advent Kalender Karper

De Angling Direct Karper Advent kalender is het juweel in de collectie. Elke keer vind je hoogwaardige end tackle of andere mooie producten terug. Deze kalender telt niet enkel af naar de jaarwisseling, maar vult ook echt je tackle box aan voor het nieuwe karper seizoen. De producten in de kalender zijn zorgvuldig geselecteerd door onze eigen ervaren karpervissers die overal al zeer grote karpers hebben gevangen en perfect weten wat iemand nodig heeft. Tijdens de 25ste is er een uniek cadeau wat je kerst feest nog prettiger zal maken!

Angling Direct Roofvis Kalender

De Angling Direct Roofvis Advent Kalender is gemaakt om de tackle box van de meest ervaren roofvisser te vullen. Tijdens de samenstelling is rekening gehouden dat je verschillende wateren met verschillende tactieken bevist. Onze mensen hebben ook rekening gehouden met nieuwe technieken in de roofvisserij en je tackle box zal er beter uitzien aan het einde van deze periode. Je kunt pluggen, lures en andere baiting opties verwachting voor het nieuwe roofvis seizoen.

 

To top