Avid Carp Lok Down Oever Stokken & Storm Palen

Deze inzending is geplaatst op door

Avid Carp Lok Down Oever Stokken & Storm Palen

Wij karpervissers vinden het toch fijn als onze opstelling er mooi en recht bij staat. Dan is het wel fijn als je hengelsteun stabiel staat of dat je oeverstokken fatsoenlijk de grond in te drukken zijn. Je wilt natuurlijk ook voorkomen dat een aanbeet er voor zorgt dat je hele opstelling opnieuw neergezet moet worden. Avid Carp komt met nieuwe Lok Down producten op de markt om dit probleem te voorkomen.

Het nieuwe Lok Down assortiment bestaat uit oeverstokken, buzzerbars, stage stands, stabilisatoren, stormpalen en een heuse hengelsteun. Door het Cam Lock systeem zijn steunen buitengewoon stevig vast te zetten en is loskomen verleden tijd.  De oeverstokken zijn gemaakt van lichtgewicht aluminium, maar zijn wel enorm duurzaam, wat er voor zorgt dat ze een lange tijd mee zullen gaan.

Door het Cam Lock systeem onderscheiden deze oeverstokken en stormpalen zich in gebruik vergeleken met de rest. De nok van de oeverstok klemt zich geheel rondom, wat er voor zorgt dat het buitengewoon goed bevestigd zit. De Lok Down oeverstokken zijn in verschillende maten verkrijgbaar bij Angling Direct: 6, 9, 12, 16 en 24 inch. Dit zorgt er voor dat deze oeverstok eigenlijk voor iedere visser uitkomst biedt.

Ook de stormpalen zijn buitengewoon stevig en daarmee ideaal in gebruik. Zelfs bij de stevigste stormen zullen deze stormpalen er voor zorgen dat jouw onderkomen stevig blijft staan. Ook de stormpalen zijn enorm licht van gewicht, maar wel buitengewoon sterk en duurzaam. De stormpalen zijn verkrijgbaar in 36 en 48 inch. Voor de zeer ongewone visserij bieden de stormpalen ook een goede uitkomst om te functioneren als oeverstok, bijvoorbeeld als je over een groot wierbed moet vissen!

To top