Angling Direct Utrecht Grootse Opening!

Deze inzending is geplaatst op door

Angling Direct Utrecht Grootse Opening!

WE ZIJN OPEN… maar Angling Direct Utrecht zal op zaterdag 8 juni en zondag 9 juni officieel het lint doorknippen en de deuren openen voor alle vissers!

Om de opening van onze eerste Europese winkel te vieren, houden we een Grand Opening in de pas gerenoveerde winkel in Utrecht! Het belooft een geweldige paar dagen vol opwinding te worden, dus we hopen je daar te zien. De deuren gaan open om 08:00 uur dus neem de familie mee en vertel het verder. We kijken er naar uit je te verwelkomen in de winkel!

Wat kun je verwachten van Angling Direct Utrecht

Beste Merken 

We hebben alleen de beste merken in voorraad voor een veelheid aan disciplines waaronder karper, roofvis en witvis/match en zorgvuldig uitgekozen door ons team bij Angling Direct, zodat het beste materiaal voor je  beschikbaar is!

7 Dagen per Week Open!

Onze nieuwe winkel is elke dag van de week open  zodat je altijd terecht kunt voor je hengelsportartikelen of aas bij Angling Direct Utrecht!

Prijs Match

Net als jij willen we zeker weten dat Angling Direct de beste prijzen heeft. Daarom houden we al onze belangrijke concurrenten in de gaten en passen we onze prijzen aan als die lager zijn. Wij doen er alles aan om te zorgen dat we nooit verslagen worden op de prijs!

Kwalitatief Levend Aas

We begrijpen hoe belangrijk aas is voor de visser dus we zorgen ervoor dat ons levend aas in de winkel goed verzorgd wordt zodat je je daar aan de waterkant geen zorgen over hoeft te maken!


Exclusieve Aanbiedingen

Alsof de nieuwe Angling Direct winkel, de eerste in Europa, nog niet reden genoeg is om langs te komen, geven we 100 GRATIS goody bags weg aan de eerste 100 klanten die €20,- of meer in de winkel besteden op beide dagen. Zet je wekker en kom op tijd om teleurstelling te voorkomen. (Alleen tijdens de Grand Opening – 8 en 9 juni)

Om de opening van Angling Direct Utrecht verder te vieren bieden we 10% korting op alles in de winkel en 25% korting op geselecteerde Advanta artikelen. (Alleen tijdens de Grand Opening – 8 en 9 juni)


Ontmoet de Sterren!

En alsof dat nog niet genoeg is hebben we ook een aantal experts uitgenodigd voor de Grand Opening. Of je nu gewoon hallo wilt zeggen, ze wilt vragen naar hun visavonturen of wat advies wilt voor je volgende vistrip, we hebben een aantal vissers van Nash, Westin en Daiwa uitgenodigd voor het openingsweekend. Zo hebben onze klanten de kans om enkele topvissers te ontmoeten!


Word lid van MyAD

Er is ook de mogelijkheid om tijdens het weekend lid te worden van de MyAD-community in de winkel. We hebben een exclusieve aanbieding voor alle MyAD-leden waarbij ze een €5,- e-Voucher ontvangen bij ELKE aankoop! 

Daarnaast word je als lid van MyAD onderdeel van een gemeenschap van gepassioneerde, actieve vissers met exclusieve toegang tot onze meest gewilde producten, hengelsportcontent en wedstrijden. Besteed minder aan je uitrusting met exclusieve lagere prijzen voor MyAD-leden. Elke maand worden er nieuwe  exclusieve producten toegevoegd, van aas en endtackle tot grotere oever benodigdheden en helpen we  je minder uit te geven en meer te vangen!

Wat zijn de voordelen voor onze klanten

- Gratis lidmaatschap

- Geniet van voordelen alleen voor leden

- Vroege toegang tot speciale aanbiedingen

- Exclusieve lagere prijzen voor MyAD-leden

- Doe mee aan visuitjes en ledendagen

- Regelmatige aanbiedingen gedurende het jaar, voor alle vissers en disciplines

- App alleen voor leden om te zien wat er speelt bij Angling Direct

- Exclusieve wedstrijden

- Kortingen en aanbiedingen van merken die in de winkel opgehaald kunnen worden

- Uitnodigingen voor speciale evenementen in de winkel


Angling Direct Utrecht, Oregondreef 29-31, 3565BE Utrecht

Voor meer informatie, bekijk de Angling Direct Utrecht Facebook-pagina

To top