Anatec MAXBOAT Ivy + ALF500 Fish Finder Voerboten

Aanbiedingen
-18%
€ 1.799,00
Op voorraad
Nog 1 beschikbaar
Model: ANCED3002-IVY-ALF5
Ordernummer: SERT211216005
 

Specificaties

Specificaties

 • De MAXBOAT is uitgerust met high-end afstandsbediening DE-SR07
 • Compact boottype dat een extreem veelzijdige catamaran is
 • Uitgerust met 2 motoren aangedreven door lithiumbatterijen
 • Uitgerust met de ALF500 kleurensounder
 • IVY camouflage Finish
 • Afmetingen: 70cm x 46cm x 33cm
 • Gewicht: 10 kg
 • Gratis Verzending

  Word nu lid MyAD Plus voor maar 9.99 € per jaar En krijg GRATIS prioriteit verzending op ALLE bestellingen over 25 € (2-3 Werkdagen)

  Gratis Verzending Op alle bestellingen over 25 € (Binnen 3-5 Werkdagen)

  Prioriteit Verzending Vanaf 6.99 € (2-3 Werkdagen)

 • BETAALMOGELIJKHEDEN

  BETAALMOGELIJKHEDEN

 • Bekroonde Klantenservice

  Feefo Logo

  Wij streven ernaar de beste klantenservice en verkoop advies in onze branche te bieden. Wij geven je zo snel mogelijk de antwoorden op je vragen..

  Klantenservice verkoop en telefonisch advies: +44 (0)1603 400870

Omschrijving

De MAXBOAT is een compacte en veelzijdige tweemotorige boot. De motoren worden onafhankelijk van elkaar aangestuurd, waardoor de boot bestuurbaar is. Deze functie zorgt voor een perfecte wendbaarheid van de MAXBOAT en geeft hem de mogelijkheid om ter plaatse te draaien. Dit is een groot voordeel wanneer lijnen zeer precies moeten worden gelegd (aan de rand of onder gebladerte). De vultank, verdeeld in 2 compartimenten, bevindt zich in het midden van de MAXBOAT, waardoor deze een uitstekende stabiliteit heeft, zelfs wanneer deze is geladen. De 2 luiken kunnen onafhankelijk van elkaar worden geopend voor nauwkeurig en gericht voeren. De doos kan tot 5 kg (2 x 2,5 kg) bevatten en kan worden gebruikt voor het vervoeren van elk type grondvoer (boilies, zaden, pellets, meel). Tevens is de boot voorzien van een ingenieus systeem voor eenvoudig en betrouwbaar transport en deponeren van de tuigage. De verwijdering is zeer nauwkeurig en de tuigage is altijd bevisbaar. Om het vinden van de boot op het water 's nachts of bij donker weer gemakkelijker te maken, is de MAXBOAT uitgerust met 8 ultraheldere LED's (6 witte aan de voorkant en 2 rode aan de achterkant). De DEVICT DE-SR07 afstandsbediening die profiteert van 2,4 GHz-technologie. Deze nieuwe afstandsbediening wordt gevoed door een oplaadbare lithiumbatterij met een micro-USB-connector. Ook wanneer meerdere gebruikers binnen bereik zijn, is het niet langer nodig om de quartz te veranderen om de radiofrequenties in te stellen. De toewijzing van de verschillende kanalen gebeurt automatisch. Ten slotte vereist deze nieuwe technologie geen antenne meer op de boot, waardoor het veel gemakkelijker is om onder lage takken te komen. Met de nieuwe afstandsbedieningen kan het zendbereik tot 300 m bedragen, dus er is geen risico om de controle te verliezen. Ter bescherming wordt de afstandsbediening geleverd met een doorzichtige plastic hoes waardoor hij in de regen kan worden gebruikt. Het is belangrijk om de afstandsbediening nooit in de regen te gebruiken zonder deze bescherming. De ALF500 is een draadloze echolood die gebruikt kan worden op alle ANATEC voerboten. Als u een bootmodel heeft gekozen dat is uitgerust met een ALF500 echolood, kunt u met de handleiding (meegeleverd met de echolood) vertrouwd raken met de verschillende functies. Als je een bootversie hebt gekozen die niet is uitgerust, houd er dan rekening mee dat het mogelijk is om de echolood zelf op je boot te monteren dankzij de kit met de benodigde onderdelen voor montage.

Meer informatie
Manufacturer Product ID ANCED3002-IVY-ALF5

Leverings informatie

Gratis verzending voor bestellingen boven €25.
Bezorgd in 2 tot 3 werkdagen.
Track & Trace beschikbaar via onze leverancier zodra je bestelling ons magazijn verlaat.

Retourneren

Retourneren
Retourzendingen van goederen en terugbetalingen
Alle onjuiste of beschadigde goederen moeten binnen 5 dagen na ontvangst worden gemeld. Deze worden zo spoedig mogelijk kosteloos vervangen. Alle ongewenste items moeten op eigen kosten worden geretourneerd of naar de dichtsbijzijnde Angling Direct winkel.
Klachten
Geschillen en klachten moeten rechtstreeks naar ons klantenservice-emailadres worden gestuurd. Uw bericht wordt vervolgens binnen twee werkdagen bevestigd en zo snel mogelijk opgelost.
Lees meer over retourneren en klachten

Betaal opties

Paiement par carte de débit ou de crédit
Betalen via Debit of Credit card
Tijdens het afrekenen kunt u uw bankkaart gebruiken om te betalen via het beveiligde betalingssysteem van Stripe.
Betalen met uw Paypal account
Als alternatief kunt u de bestelling betalen met uw Paypal-account of registreren bij Paypal tijdens het aankoopproces
Betalen via Ideal
Met Ideal kunt u direct van uw bankrekening betalen. U wordt omgeleid naar uw accountpagina om in te loggen en uw betaling te bevestigen

To top