Toggle Nav

Advanta Discovery CSX V2 Spod/Marker Hengel

Op voorraad
SKU
PGPID1700803101
Veelzijdige en krachtige hengel
Ontworpen om zware spombs / spods te werpen
Maar kan ook als markeerhengel worden gebruikt
Super slanke, versterkte 24T carbon blank
Hoge verhouding tussen vermogen en diameter
Meerlagige structuur
18 mm DPS-reelhouder
Volledig handvat met krimpfolie
Lichtgewicht LTS-handleidingen
50mm butt-geleider
Laser geëtste butt cap
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Advanta Discovery CSX V2 Spod/Marker Rod, Length: 12ft, Test Curve: 4.5lb
€ 56,49
Een passie voor alles wat met karper te maken had, was het begin van het merk Advanta en blijft de kern van het merk, zelfs als het zich uitbreidt om dezelfde hoogwaardige, betaalbare visbenodigdheden te bieden aan andere sportdisciplines. Als u zich zorgen maakte dat Advanta afstand nam van karpervissen zou deze selectie van toegewijde karperhengels de hoop weer doen leven. Terugkomend op het veelbelovende begin van Advanta, maar met behoud van de huidige technieken en technologieën in de voorhoede van productontwerp en -ontwikkeling, is deze hengel van 12 voet, met zijn 4,5 lb testcurve, ideaal voor het gieten van uw spomb of spod tot aan de overkant van de waterkant als het nodig is of als je geen spod-aas gebruikt in je visregime, is het een uitstekende markeerhengel met een grote, duidelijk zichtbare dobber boven een gebied waar je sterke tekenen van visactiviteit hebt gezien, dus je heb iets om op te richten als je je haakaas uitwerpt.


Een hengel van 12ft is ideaal voor spodvoeren vooral wanneer deze hengel, zoals deze, lengte combineert met een zware testcurve en een hoge verhouding tussen vermogen en diameter. Met het prestatievermogen om je hengelsport bijna overal mee naartoe te nemen, verdient deze veelzijdige hengel een steunpilaar van je hengelsportarsenaal, waardoor je de flexibiliteit hebt om je vissen in een oogwenk te veranderen en het meeste uit elke locatie te halen onder alle weersomstandigheden en mogelijk verschillende soorten aan je haakaas brengt.


Naast krachtige prestaties wilt u een hengel die er goed uitziet op de oever en die is ontworpen om u de beste ervaring te bieden op het gebied van ergonomie en ontwerpfunctionaliteit, en deze Advanta-hengel voldoet meer dan aan die eisen. Met lichtgewicht LT-geleiders, een 50 mm-geleide ring en een lasergeëtste butt-cap en een volledig in krimpfolie gewikkeld handvat voor een superieure grip, zelfs in natte omstandigheden, biedt deze super slanke, versterkte 24T carbon blank met meerlaagse structuur het beste van beide werelden - opvallende stijl, met perfecte prestaties en perfecte functionaliteit.


Dit is een veelzijdige hengel van een dynamisch merk en zal je hengelsport zeker een voorsprong geven en je de aanbeten geven die je wilt en je de beste kans geven om die aanbeten bij de waterkant te krijgen.


Gesteund door de kracht van de detailhandel en de vispassie van Angling Direct, een naam die zich stevig vestigt als een populair, toonaangevend merk in de wereld van de visserij, is Advanta ontworpen om kwalitatieve, hoogwaardige visgerei en accessoires te bieden aan de beginnende en betere visser die in de beginfase niet te veel geld wil uitgeven aan uitrusting, of die op een betaalbare manier zijn bestaande uitrusting wil uitbreiden. Angling Direct brengt de passie en ervaring van een team dat royaal is doordrenkt met toegewijde vissers van alle disciplines, werkzaam in alle lagen van het bedrijf, en combineert het met meer dan dertig jaar ervaring in de detailhandel maar neemt de ervaring van het vissen serieus de uitrusting en accessoires die je nodig hebt zelfs als je een niet-visser bent die een cadeau voor een speciaal iemand koopt.
Meer informatie
Brand Advanta
To top