Guru

Producten 1-12 van 236

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 236

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Guru, opgericht in 2009, werkt samen met een aantal van de beste pro-vissers om een zo volledig mogelijk assortiment aan tackle te kunnen ontwikkelen. Guru streeft ernaar om gear te produceren die niet alleen innovatief is, maar ook efficiënt en met de beste prijskwaliteitverhouding. Wanneer je als merk met de beste in het vak werkt, streef je er uiteraard naar om de beste producten op de markt te brengen. Je kunt grote namen als Steve Ringers, Andy Pell en Dean Macey immers niet aan boord krijgen en met producten laten werken wanneer deze niet aan hun eisen voldoen.

Met de slogan “Knowledge is Power” geeft Guru aan dat het volledig vertrouwt op de ervaring van het team pro-vissers, of Guru’s zoals ze worden genoemd, om innovatieve tackle op de markt te brengen die geheel aan de wensen van de moderne wedstrijdvisser voldoet. Lid van het team en voormalig Olympisch Decathlon atleet, is Dean Macey die al naam wist te maken als specimen angler waarbij er gericht wordt gevist op bovengemiddeld grote vissen. Macey heeft tevens zijn eigen hengel show gepresenteerd en is sinds lange tijd mede presentator van Fishing Guru.

Fishing Guru is de eigen tv-show van Guru en wordt uitgezonden op Sky Sport. Inmiddels zijn er al meer dan 6 seizoenen geschoten dankzij de enorme populariteit. Oude afleveringen kun je terugkijken op de website van Guru en op het YouTube kanaal van Guru; herhalingen worden regelmatig uitgezonden op Discovery en uiteraard kun je ook een Fishing Guru DVD aanschaffen. De presentatoren van de show zijn de experts van Guru en laten je de mooiste vislocaties in de UK zien en geven alle nodige tips en tricks voor het gebruik van je tackle en voor de beste technieken voor je visserij. Als je de top end tackle van Guru in actie wilt zien en benieuwd naar de beste manier om ze te gebruiken, wacht dan niet langer en kijk een aantal van de Fishing Guru afleveringen.

Naast de show plaatst Guru zeer regelmatig nieuwe blogposts. De enorme hoeveelheid aan ervaring die Guru heeft verzameld door de jaren heen, wordt onder andere door middel van deze artikelen gedeeld met de doelgroep. De blogs zijn vrij toegankelijk en kunnen geprint worden zodat ze als extra tool meegenomen kunnen worden naar de waterkant. Denk bij de auteurs en thema’s aan bijvoorbeeld Adam Rooney die zijn expertise in pellet feeding deelt, of Steve Ringer die zijn tips en tricks deelt die hem tot een grote commerciële wedstrijdvisser hebben gemaakt. Het is duidelijk dat de kennis die in de artikelen gedeeld wordt geen grenzen kent. Daarbovenop heeft Guru ook nog educatieve boeken en Dvd’s gecreëerd met exclusief bonus- en achter de schermen materiaal.

In het kader van ervaringen delen, geeft Guru klanten de mogelijkheid om foto’s in te sturen van vangsten met Guru tackle. Het kan dus maar zo dat jouw foto naast die van een van de experts verschijnt en mocht je naam regelmatig verschijnen, neemt Guru wie weet contact op om je aan het expert team toe te voegen.

Met de sponsoring van Makins Fishery wil Guru vissers helpen om meer uit hun visserij te halen en een mooie viservaring aan het meer te hebben. Guru en Makins willen de nieuwe generatie vissers inspireren, omdat deze generatie zo belangrijk is voor het behoud van de sport. Samen organiseren zij de Guru Match Academy, een evenement gericht op jongeren tussen de 12 en 16 jaar oud met een waanzinnige prijs voor de winnaar: een eenjarige sponsordeal, hier zou een gevestigd visser een moord voor plegen.

Het assortiment van Guru bestaat onder andere uit haken, pellet feeders, lijnen en alles daartussenin.

To top