Toggle Nav

Sonik SK-TEK Net Drijver

Niet op voorraad
SKU
SONIK17100437
D 600D SK-TEK Camo-materiaal met PVC-rug
Ultra-drijfvermogen
Elastische nethouder
Nachtzicht reflecterende patch
Afmetingen: L 22 cm x B 7 cm
€ 8,11
Spaarpunten U verdient 8 Punten met dit product.
Vertel mij meer

Deze ultradrijvende Netdrijver heeft 600D PVC en maakt een moeiteloze ophaalactie mogelijk, terwijl u met reflecterende strips eenvoudig uw netten kunt gebruiken tijdens nachtelijke sessies. De Sonik Netdrijver past gemakkelijk op de meeste landingsnetten en maakt het gemakkelijk om je net door elk soort water te verplaatsen, inclusief snelstromende rivieren zoals de Trent, waardoor je de optimale visbeleving na de sessie krijgt.


Voor welke discipline is het?

Perfect voor karpervissers, deze netdrijver maakt het vangen van je vangst soepel, gemakkelijk en veilig voor de vis.


Waarom zou ik het kopen?

Het hebben van een netdrijver maakt het gemakkelijker om vissen in dieper water te bereiken, waardoor je een vis kunt landen die anders misschien van streek zou zijn geraakt, of de haak zou hebben gegooid. Een schepnet uitgerust met drijvers maakt het ook mogelijk om terug te keren naar dieper water, wat beter is voor grote vissen, omdat de diepte hen meer tijd geeft om te herstellen.


Wa is het grootste voordeel?

Nachtzicht is een belangrijk attribuut voor visgerei, vooral schepnetten, omdat je de veiligheid van de vis die je gevangen hebt niet in gevaar wilt brengen tijdens een anders plezierige overnachtingsperiode.
Meer informatie
Brand Sonik
Manufacturer Product ID SKTNFL
To top