Toggle Nav

Sonik SK-TEK Elastisch Tip Beschermers

Niet op voorraad
SKU
SONIK17100433
Dikke constructie van 3 mm neopreen
De uiteinden zijn dubbel van dikte voor extra bescherming
Aangesloten op elastisch zwaar werk
Compatibel met 2-delige staven 9-13ft
Klittenbandsluiting met één hand
Dubbel vat tipgedeelte
€ 10,61
Spaarpunten U verdient 11 Punten met dit product.
Vertel mij meer

Met een dikke, 3 mm neopreen constructie, en met dubbele dikte aan de uiteinden, zijn deze elastische hengelbeschermers verbonden met zware elastiek, en zijn geschikt voor 2 delige hengels tussen 9-12ft.

Deze beschermende neopreen beschermingen bieden volledige bescherming voor uw hengel en zijn voorzien van Velcro-aansnoering met één hand te bedienen zodat u eenvoudig de perfecte pasvorm kunt bereiken en een externe zak met rits.

Volledig gevoerd om ervoor te zorgen dat uw hengels volledig beschermd zijn tijdens het transport, deze beschermers zijn uitgerust met klittenband met één hand en zijn een geweldige aanvulling op de quivers en een praktische manier om staven te beschermen die aan de buitenkant van de foedralen worden gedragen.


Voor welke discipline is het?

Deze hengelbeschermers zijn ontworpen om volledige bescherming te bieden aan de uitrusting van karper-, witvis- en gespecialiseerde vissers terwijl u onderweg bent.


Waarom zou ik het kopen?

Wanneer je langs een ruige oever op zoek bent naar de perfecte visstek of over een ruige helling snelt, is het laatste wat je wilt dat je aan de rand van het water komt en ontdekt dat je hengels beschadigd zijn. Deze hengelbeschermers van Sonik zorgen ervoor dat dit niet gebeurt en bieden u de flexibiliteit om te blijven vissen, hoe slecht het terrein ook is.


Wat is het grootste voordeel?

Zorgt dat je basis uitrusting in topconditie aankomt, is essentieel om je angstaanjagende ambities te realiseren, en deze neopreen-hengel beschermers zorgen ervoor dat dat precies is wat er gebeurt.
Meer informatie
Brand Sonik
Manufacturer Product ID SKTTCP
To top