Toggle Nav

Sonik SK-TEK Elastic Hengel & Molen Beschermers

Op voorraad
Nog 5 beschikbaar
SKU
SONIK17100435
Dikke constructie van 3 mm neopreen (dubbele dikte op eindes)
Aaneengesloten met heavy duty elastiek
Compatibel met 2-delige staven 9-13ft
Klittenbandsluiting met één hand te bedienen
Externe hoofdvak met rits
Volledig gevoerd om molens tijdens transport te beschermen
Geschikt voor alle molens inclusief Big Pit-modellen
€ 23,59
Spaarpunten U verdient 24 Punten met dit product.
Vertel mij meer

Met een dikke, 3 mm neopreen constructie, en met dubbele dikte aan de uiteinden, zijn deze elastische hengel en molenbeschermers verbonden met zware elastiek, en zijn geschikt voor 2 delige hengels van tussen 9-12ft.

Deze neopreen beschermende bedekkingen bieden volledige bescherming voor uw hengel en molen en zijn voorzien van klittenband te bedienen met één hand, zodat u eenvoudig de perfecte pasvorm kunt bereiken en een externe zak met rits voor de rits hebt.

Volledig opgevuld om ervoor te zorgen dat uw haspels volledig beschermd zijn tijdens het transport, passen deze neopreen molenlbeschermers op alle molens, inclusief big pitmodellen, en zijn ze een geweldige toevoeging aan foedralen en een praktische manier om hengels te beschermen die aan de buitenkant van foedralen worden gedragen.


Voor welke discipline is het?

Deze stang- en haspelbeschermers zijn ontworpen om volledige bescherming te bieden aan de uitrusting van karper-, witvis- en gespecialiseerde vissers terwijl u onderweg bent.


Waarom zou ik het kopen?

Wanneer je langs een ruige oever op zoek bent naar de perfecte visstek, of over een ruige helling snelt is het laatste dat je wilt dat je aan de rand van het water komt en merkt dat je hengels of molens zijn beschadigd. Deze hengel- en haspelbeschermers van Sonik zorgen ervoor dat dit niet gebeurt en bieden u de flexibiliteit om te blijven vissen, hoe slecht het terrein ook is.


Wat is het grootste voordeel?

Zorgen dat je basis uitrusting in topconditie arriveert, is essentieel om je angstaanjagende ambities te bereiken, en deze neopreen hengel en molen bescherming zorgen ervoor dat dat precies gebeurt.
Meer informatie
Brand Sonik
Manufacturer Product ID SKTRWTT
To top