Toggle Nav

Sonik Dominator X Big Pit Reel

Niet op voorraad
SKU
PGPID17100403
Lichtgewicht grafietlichaam / rotor van hoge sterkte
Super-langzame oscillatie voor perfecte lijnligging
Quick-Torque sleepsysteem
Geleverd met twee CNC gefreesde geanodiseerde aluminium spoelen
5 afgeschermde roestvrij stalen kogellagers + 1 rollager
CNC gefreesd massief aluminium handvat met houten greep
Dubbele veerbelaste lijnclips
Hoofdas van roestvrij staal
Extra grote twistvrije lijnroller
Spoel rok lijn bewaker
Afstelringen voor microlijntjesafstelling
Onmiddellijke anti-reverse
Overbrengingsverhouding 4.1: 1
Gewicht 635 g
Gegroepeerde productitems
Product Naam
Size: 8000
€ 92,79
Vertel mij meer

Een hoge sterkte, lichtgewicht grafietlichaam en rotor geeft deze sterkte en veerkracht van de big pit molen, zonder je te belasten op die lange worpen.

Super langzame oscillatie zorgt ervoor dat uw lijnpresentatie soepel en foutloos is, keer op keer, terwijl quick-torque slepen u betrouwbare vissterkte geeft, ongeacht welke vis u nastreeft, of welk water u aan het vissen bent.

Met CNC gefreesd aluminium handvat en spoel voor een soepele, eenvoudig te hanteren molen die klaar is om te presteren, met een veerbelaste lijnclip en de mogelijkheid om uw lijn precies af te stellen op elke worp.

De Sonik Dominator X wordt geleverd met reservespoelen, zodat u nooit uw sessie hoeft in te korten.


Voor welke discipline is het?

Ideaal voor alle karpers en witvissen, big pit molens geven je kracht, afstand en een soepele ophaalsnelheid - alles wat je nodig hebt om de grootste vis in je discipline te landen.


Waarom zou ik het kopen?

Als je op zoek bent naar een betaalbare, krachtige molen dan is de Dominator een goede optie om je te helpen met vissen op je grotere lokale locaties en nieuwe uitdagingen aan te gaan die verder weg liggen. Grafiet en aluminium geven beide een lichtgewicht gevoel met een sterke, duurzame kern, resulterend in uitzonderlijke prestaties worp na worp, vooral in uitdagende omstandigheden.


Wat is het grootste voordeel?

De soepele, responsieve prestaties van deze molen, die gemakkelijk overeenkomt met de prestaties van modellen die meer dan het dubbele zijn van de prijs, maken het een uitstekende keuze voor beginnende sportvissers die willen beginnen met een degelijke set.
Meer informatie
Brand Sonik
To top