Toggle Nav

Savage Gear Mini Baars Kit

Niet op voorraad
SKU
SVEN17081139
3x 3D PVC-eendagsvlieg (5 cm)
6x 3D-Fry peddelstaart (5 cm)
6x 3D Fry V-staart (5 cm)
2x SG Micro Dart Jighead (# 8 2g)
2x Dropshot haak standaard S (# 8)
2x Drop Shot Gewicht Cilinder S (5g)
€ 9,43
Spaarpunten U verdient 9 Punten met dit product.
Vertel mij meer

Met drie, 3D, PVC eendagsvlieg, 12 3D fry, zes peddelstaart en zes V staart, twee 5-puntige micro-puntkoppen, 2 # 8 dropshot-haken en twee kleine dropshot-gewichten, is deze kit ideaal voor het aanpakken van de kleinere roofdier soorten, zoals als baars, met behulp van de dropshot-techniek, en geeft roofvissers van alle ervaringsniveaus alles wat je nodig hebt om van deze opkomende techniek te genieten.


Voor welke discipline is het?

Perfect voor het verwisselen van je roofvisvisserij met een beetje dropshot, dit mini Baars pakket geeft je alles wat je nodig hebt om aanbeten te krijgen van deze kleine beestjes.


Waarom zou ik het kopen?

Een leuke, gemakkelijke manier om een teen in het water van een roofdier te dopen en te experimenteren met drop shotting, deze Mini Baars Kit van Savage Gear is het perfecte cadeau voor iemand die nieuw is in de sport, en biedt alles wat je nodig hebt om te beginnen.


Wat is het grootste voordeel?

Met het volledige aanbod aan lekkernijen, in de vorm van een lokaas, en alles wat je nodig hebt om een effectieve dropshot-tuig te creëren, geeft deze kit je klaar-om-te-vissen-prestaties.
Meer informatie
Brand Savage Gear
Manufacturer Product ID 57620
To top