Toggle Nav

Preston Offbox 36 Snaplok Werk Balk

Op voorraad
SKU
PT171013063
  • De ultieme wedstrijd werkbalk!
  • Prestons meest veelzijdige en gebruiksvriendelijke werkbalk
  • Dubbele telescopische verlengingen
  • Ontworpen om over de voorkant van uw voetplateau te passen
  • Bevat 3 Snaplok-accessoireblokken
  • Geschikt voor het bevestigen van leefnetten, vaste stok sokken en andere accessoires
  • Inserts inbegrepen 30 mm rond, 25 mm rond, 23 mm offbox
€ 62,63
Spaarpunten U verdient 63 Punten met dit product.

Vertel mij meer

De Preston OffBox 36 Snap Lok-werkbalk is een gemakkelijke manier om je wedstrijdvisserij op te voeren en is de ultieme wedstrijd en witvis visaccessoire, met een veelzijdige, gebruiksvriendelijke werkbalk die is ontworpen om over de voorkant van de voetplateau van je zitkist te passen en biedt een ideaal bevestigingspunt voor leefnetten, vaste stoksokken en andere essentiële benodigdheden voor het vissen op wedstrijden.

Dankzij de Snap Lok-technologie van Preston kunt u de belangrijkste knokkels van deze werkbalk aan uw poten van de voetplateau laten zitten wat u tijd en moeite bespaart, zodat u zich kunt concentreren op uw vissen.

Deze accessoirebalk wordt geleverd met 30 en 25 mm ronde inzetstukken en 23 mm OffBox-inzetstukken voor verbeterde prestaties en volledige flexibiliteit, waar u ook vist.


Voor welke discipline is het?

Hoewel dit voornamelijk een accessoire voor wedstrijdvissen is vinden de meer actieve witvis vissers onder u het misschien ook handig voor riviervissen.


Waarom zou ik het kopen?

Als u op zoek bent naar een effectieve, betaalbare manier om dingen op orde te houden, dan is deze Snap Lok-werkbalk van Preston de oplossing. Leefnetten kunnen met name veel ruimte in beslag nemen die je niet altijd beschikbaar hebt dus het is een geniale prestatie van Preston om ze aan de voetplateau van je seatbox te kunnen bevestigen en kan je wedstrijdvissen sneller maken, veiliger sporten, met een meer georganiseerde, duidelijkere visstek waarmee u meer focus hebt en snellere, scherpere actie.


Wat is het grootste voordeel?

Snap Lok maakt het gemakkelijk om veel Preston-zitkistaccessoires op te stellen en in te pakken, waardoor u meer tijd heeft om te vissen wat hopelijk resulteert in betere vangsten op elke locatie.

Meer informatie
Brand Preston
Manufacturer Product ID P0110001
To top