Toggle Nav

Preston Centris NT Spare Spool

Niet op voorraad
SKU
PGPID17101333
Reserve spoels ontworpen voor de Preston Centris NT molens
Verkrijgbaar in 3 maten: 320, 420 en 520
Gegroepeerde productitems
Product Naam
Size: 320
€ 35,39
Size: 420
€ 35,39
Vertel mij meer
Meer dan twee jaar in ontwikkeling gebruikt de Preston Centris-wedstrijdmolens de beste materialen om een sterke, duurzame visgerei te creëren die wedstrijdvissers een tweevoudig voordeel bieden van snelheid en nauwkeurigheid in iedere wedstrijd.
Verkrijgbaar in maten die passen bij het assortiment Preston Centris-wedstrijdmolens deze reserve-spoelen zorgen ervoor dat u nooit bedrogen wordt van een overwinning voor het ontbreken van een spoel.

Voor welke discipline is het?
Het Preston Centris-assortiment is de ultieme vismolen voor wedstrijden en geeft je een uitmuntende prestatie op elke locatie ongeacht waarop je aan het vissen bent en hoe veel actie je ook doet. Deze reservespoel is ontworpen voor het assortiment Centris-molens van Preston.

Waarom zou ik het kopen?
Twee jaar ontwikkeling is een investering dat het waard is om van te profiteren en geeft je de zekerheid dat je een molen koopt die je alle mogelijkheden voor wedstrijdvissen biedt die je aankan en zich aanpast bij jouw manier van werpen, jouw kenteringen en je vis ambities.
Het hebben van een reserve spoel zorgt ervoor dat je op alles voorbereid bent en soms een wedstrijd kunt redden.

Wat is het grootste voordeel?
Het vermogen om bij elke wedstrijd volledig voorbereid te zijn, zal het verschil maken, niet alleen voor uw prestaties, maar ook voor uw algehele vertrouwen.
Meer informatie
Brand Preston
To top