Toggle Nav

Preston Absolute Mag Lok Shallow Side Drawer Unit

Op voorraad
Nog 4 beschikbaar
SKU
PT17080709
De Absolute Mag Lok Ondiepe zijlade-eenheid
Ideaal voor het opslaan van maximaal 2 InBox tuigenplateaus
Evenals onderlijndozen en ander visgerei
€ 67,85
Spaarpunten U verdient 68 Punten met dit product.
Vertel mij meer
Het Preston Absolute Mag Lok-assortiment is ontworpen om je moeiteloos toegang te geven aan alle opbergvakken in je zitbox zodat je sneller bij je visgerei, onderlijnen en andere kleine visbenodigdheden kunt bereiken. Of je midden in een wedstrijd bent of gewoon geniet van een dag aan de waterkant.
Compatibel met alle Absolute Seat Boxes van Preston, biedt elk item in het assortiment u meer opslagruimte, meer flexibiliteit en een soepeler viservaring ongeacht de soort waarop u aan het vissen bent, van karper tot serpeling, brasem tot baars en alles daartussenin.
Als je een competatieve wedstrijdvisser bent, zul je dol zijn op het feit dat het Mag Lok-assortiment je toestaat om veel meer uitrusting meet e nemen naar je stek terwijl vaste stok vissers de flexibiliteit waarderen om een hele reeks tuigjes en haakaas mee te nemen naar de visstek wat je de mogelijkheid geeft om snel en eenvoudig je lijn te veranderen als de dingen niet gaan zoals je had gehoopt.

Voor welke discipline is het?
Hoewel zitboxen van oudsher meer geassocieerd worden met wedstrijd vissen zijn ze een veelzijdig hengelsportaccessoire, dat vaak wordt gebruikt door vaste stok vissers bij rivieroevers en op platforms rond meren, met groot effect.
Waarom zou ik het kopen?
Als u op zoek bent naar een plek om onderlijndozen en visgerei te houden, dan is de Preston Absolute Mag Lok ondiepe zij lade-eenheid, met zijn capaciteit om twee InBox-tuigdozen te accepteren, een geweldige manier om de opslagcapaciteit van uw zitkist te verbeteren en zorgt ervoor dat je vissen flexibel en veelzijdig is.

Wat is het grootste voordeel hieraan?
Het feit dat deze Preston-opbergdoos deel uitmaakt van een assortiment voor zitkisten maakt dit gemakkelijker voor u om elk item te kopen omdat deze volledig compatibel is en een naadloos geheel creëert. Dat in combinatie met een kwalitatief hoogwaardige zitkist brengt je vissen naar het volgende niveau.
Meer informatie
Brand Preston
Manufacturer Product ID P0890009
To top