Toggle Nav

Preston Absolute Mag Lok 26mm Shallow Tray Unit

Op voorraad
Nog 3 beschikbaar
SKU
PT17080707
Ideaal voor het opslaan van een groot aantal verschillende soorten uitrusting / accessoires
Dit apparaat kan ook worden aangepast aan een Winder-lade
Geweldig wanneer gebruikt in combinatie met onze Divider Kitscatch.
€ 48,37
Spaarpunten U verdient 48 Punten met dit product.
Vertel mij meer

Het Preston Absolute Mag Lok-assortiment is ontworpen om het volledige opbergvak van de zitbox aan te bieden, moeiteloos al uw visgerei, onderlijnen en andere kleine visbenodigdheden te verzorgen of u nu in de hitte van de wedstrijd verkeert of gewoon geniet van een dag aan het water.

Geschikt voor alle Preston Absolute Seat Boxes, geeft deze reeks u meer opslag, grotere flexibiliteit en een soepeler viservaring ongeacht de soort waarop u aan het vissen bent, van karper tot voorn, brasem tot baars en alles daartussenin.

Als je een actieve wedstrijdvisser bent zul je dol zijn op het feit dat het Mag Lok-assortiment je toestaat om veel meer uitrusting mee te nemen terwijl roofvissers de flexibiliteit waarderen om een hele reeks tuigjes en haakaas mee te brengen naar de oever wat je de mogelijkheid geeft om snel en eenvoudig je manier van vissen te veranderen als de dingen niet gaan zoals je had gehoopt.

Voor welke discipline is het?

Hoewel zitboxen van oudsher meer geassocieerd kunnen worden met wedstrijd vissen zijn ze een veelzijdig hengelsportaccessoire dat vaak wordt gebruikt door roofvissers op rivieroevers en op steigerplatforms rond meren, met groot effect.

Waarom zou ik het kopen?
Als u op zoek bent naar een plaats om een reeks andere accessoires voor vissen veilig te houden, terwijl u ervoor zorgt dat niets in de war raakt met de rest van de uitrusting die u in uw zitbox hebt opgeslagen dan is de Preston Absolute Mag Lok 26 mm ondiepe lade een geweldige manier om de opslagcapaciteit van uw zitkist te vergroten en ervoor te zorgen dat uw vissen flexibel en veelzijdig is.

Wat is het grootste voordeel?

Het feit dat deze Preston-opbergdoos voor zitkisten deel uitmaakt van een assortiment, maakt het gemakkelijk om ervoor te zorgen dat elk item dat u koopt, volledig geschikt is en een naadloos geheel creëert dat, in combinatie met een kwalitatief hoogwaardige zitkist, brengt je vissen naar het volgende niveau.
Meer informatie
Brand Preston
Manufacturer Product ID P0890007
To top