Nieuwe binnenkomsten!  Alles een derde voorwaarts, de Piscatorial Fish Finder Submarine Range is opgedoken! Shop nu voor Lente 2024

Bereid je voor om het vissen naar een hoger niveau te tillen met de nieuwe Piscatorial Submarine Fish Finder Range! Vol met een hele reeks ongelooflijke functies en een prachtige nieuwe handset, plus carbon en VR upgrades, zorgt deze visvinder voor echte technologische superioriteit en verhoogde vangstpercentages als geen ander!

Met unieke ©2024 Seek en Deploy instellingen is de Piscatorial Submarine Fish Finder serie niet te onderschatten. Er is een product in het assortiment voor iedereen, of je nu van karpervissen, sportvissen of snoekvissen houdt, met deze Piscatorial Fish Finders vang je meer vis!

Deze visvinders zijn de afgelopen 2 jaar getest door ons team van professionele vissers bij Angling Direct. Ze zijn uitgebreid gebruikt op verschillende locaties, van grote reservoirs en meren tot kanalen en zelfs rivieren. De Piscatorial Fish Finders bieden een combinatie van alle beste aspecten van vistechnologie met een paar nieuwe innovaties in de hengelsport. Met deze visvinders kun je de diepte induiken en dat zal je hengelsport voor altijd veranderen! Mis de kans niet en bestel de jouwe vandaag nog online!

 

To top