Toggle Nav

Nash Trax Front Loader

Niet op voorraad
SKU
NASH17091341
Diepe verstevigde opbergtas

Gemakkelijk te bevestigen aan de voorladingsbalk van de transportwagens Trax Evo en Trax Maxi

Stijlvol en praktisch

Afmetingen: 40 cm (h), x 48 cm (b), x 15 cm (d)
€ 31,31
Spaarpunten U verdient 31 Punten met dit product.
De Nash Trax Evo-voorlader is ontworpen om op de voorladingsbalken van de trax-evo- of trax-metro-transportwagens te passen en biedt extra, gemakkelijk toegankelijke opslag, ideaal voor de hengelaar die op pad is. Als je tijdens een sessie regelmatig meerdere keer gaat vissen, en je hebt een hekel aan het uitpakken en opnieuw inpakken van je transportwagen zijn de Trax Loader-buidels een must-have.

Of u nu gewoon uw diner uit de buurt van uw kit wilt houden of scherpe stukken moet bewaren waar ze andere items van de kit niet kunnen beschadigen, het opbergvak voor de Trax Front Loader is precies wat u nodig hebt.

Nash heeft een reeks van deze veelzijdige, duurzame en stijlvolle opbergbuidels, elk ontworpen om een andere positie in te nemen op een Nash Trax transportwagen. Naast de Nash Trax-voorlader omvat het assortiment de Nash Trax-achterlader, die past op de achterstangen van zowel de Metro- als Evo-transportwagens en de Nash Trax Evo zijlader, die extra opslag biedt voor de Trax Evo transportwagen.

Deze opbergbuidels zijn groter dan ze eruit zien en een van de handigste toebehoren voor vissen die je kunt hebben.

Met hun assortiment extra opslag op de transportwagens heeft Nash opnieuw bewezen dat het hun inzet is om alles te maken, behalve om daadwerkelijk je nieuwe persoonlijke grootste uit het water te halen, zo moeiteloos ongecompliceerd mogelijk. Een van de problemen bij het vissen met meerdere vissessies is om elke keer je spullen in en uit de transportwagen te krijgen: met opbergzakken zoals de Trax-voorlader, kun je de spullen die je regelmatig nodig hebt gescheiden houden van het grootste deel van je kruiwagen, en bij de hand - een must als het weer slecht wordt en je wilt niet riskeren dat de rest van je kit doorweekt wordt.

Afmetingen van de Nash Trax-voorlader: 40 cm (h), x 48 cm (b), x 15 cm (d)
Meer informatie
Brand Nash
Manufacturer Product ID T3296
To top