Toggle Nav

Nash Trax Barrow Cover

Niet op voorraad
SKU
NASH17091340
Geen natte visgerei meer
Ontworpen voor de Nash Trax transportwagen
Universele pasvorm voor alle Nash-transportwagens
Getapete naden
Afmetingen: 150cm x 150cm
€ 55,67
Spaarpunten U verdient 56 Punten met dit product.
Er is niets erger dan een paar dagen vissen onder een heldere blauwe hemel, om vervolgens in een stortbui aan te komen, een kilometer lopen van de parkeerplaats naar de waterkant met een volledig geladen maar onbedekte transportwagen. Doordrenkte bedchairs en slaapzakken, lekke tackleboxen - het is een absolute nachtmerrie die je humeur dempt voordat je je aas in het water hebt.

Met de Nash Trax Barrow Cover, met het gestileerde Nash-vislogo, is dat geen probleem meer. Netjes aan de zijkanten van alle Trax-transportwagens vastgemaakt met universele pasvorm voor andere Nash-transportwagens, is deze transportwagenhoes van 150 x 150 cm voorzien van volledig getapete naden voor effectieve prestaties bij nat weer en stevige plastic handgreephaken voor gegarandeerde grip. De haken zelf zijn gemakkelijk te bemachtigen en vast te maken, zelfs in het slechtste weer, en zullen ervoor zorgen dat er geen openingen zijn tussen uw transportwagen en de transportwagenafdekking waar de regen doorheen kan komen.

Transporthoezen kunnen eenvoudig heel klein en plat worden opgevouwen om deze in de kofferbak op te bergen zodat u nooit in de ban raakt van een plotselinge verandering in het weer (een vrij algemene kenmerk tijdens het vissen in het Verenigd Koninkrijk!): Waar u ook bent , hoe het weer ook is als je op vertrekt je Nash Trax transportwagenhoes is klaar om alles aan te pakken, van een zachte motregen tot een volledige stortbui.

Met interne, elastische, diagonale koorden en zeefdruk bedrukt met het Nash-logo, is deze transportwagenhoes een eenvoudige, stijlvolle en effectieve visonderdeel.

Wat je ook nodig hebt om droog te blijven, Nash heeft het de oplossing met de Trax Barrow Cover. Ontworpen om een perfecte pasvorm te zijn voor de Trax Barrow, met een universele pasvorm waardoor deze geschikt is voor gebruik met een reeks Nash-transportwagens, dit is de finishing touch voor uw vissessie-voorbereidingen.
Meer informatie
Brand Nash
Manufacturer Product ID T3295
To top