Toggle Nav

Nash Trax Back Loader

Niet op voorraad
SKU
NASH17091343
Past op Metro en Evo Trax transportwagens
Eenvoudig, praktisch ontwerp
Ideaal om tussen visstekken te manoeuvreren
Afmetingen: 30 cm (h) x 47 cm (b) x 12 cm (d)
€ 11,80
Spaarpunten U verdient 12 Punten met dit product.
De Nash Trax-achterlader is ontworpen om snel en gemakkelijk in te klippen voor de achterste handgrepen van de Trax Metro of Trax Evo transportwagen en is het ideale baggage tas voor vissers die vaak tussen visstekken bewegen: pak je kleine visgerei, opgerolde kleding en zelfs een drankje en bespaar de tijd en het gedoe van het uitpakken van uw hele transportwagen.

Als u van visstek naar visstek gaat zorg dat de Trax Back Loader meebeweegt en ervoor zorgt dat uw vissessie naadloos en probleemloos verloopt voor zover het vinden van het juiste visgerei op het juiste moment dat u het nodig hebt gaat.

Volledig ingepakt om ervoor te zorgen dat je spullen veilig worden bewaard, zelfs wanneer je over ruw terrein rijdt, is dit Trax-etui een veelzijdig stuk essentiële visserijbagage. Of u nu een karpervisser of een zeevisser bent, of u uw sessies nu kort houdt of regelmatig deelneemt aan meerdaagse viswedstrijden, de Trax Back Loader, op een geschikte transportwagen, is ontworpen om het leven gemakkelijker te maken en u in staat te stellen uw tijd en aandacht voor het water en de vissen.

Wat je ook nodig hebt, of wilt, het is handig tijdens het vissen of reizen, berg het op in het Trax-zakje, ritssluiten en je bent klaar om te gaan waar je visdromen je ook brengen.

Nash is een toonaangevende naam in de hengelsportwereld, met een reputatie voor kwaliteitsproducten die het leven en het comfort van vissers uit alle visserijdisciplines verbeteren. Aanvankelijk ontworpen met karpervissers in gedachten, is het Nash-assortiment ideaal voor elke stijl van vissen en zeer geschikt voor iedereen die op zoek is naar comfort en kwaliteit. Van essentiële dingen vissen tot dingen die het leven gemakkelijker maken, Nash is een go-to-merk voor de serieuze sportvisser en perfect voor diegenen die voor alles een plaats hebben.

Afmetingen van de Trax-achterlader: 30 cm (h) x 47 cm (b) x 12 cm (d)
Meer informatie
Brand Nash
Manufacturer Product ID T3298
To top