Toggle Nav

Nash Titan Hide Heavy Duty Grondzeil

Op voorraad
SKU
NASH17091304
  • Heavy duty grondzeil voor de Titan Hide
  • Snel beveiligd met elastieken en oogjes
  • Geplaatst rond de haringpunten
  • Uitgebreide dekking om overeen te komen met de plattegrond van de tent
€ 58,99
Spaarpunten U verdient 59 Punten met dit product.

Hoe verbeter je het ontwerp en de prestaties van de Nash Titan Hide? Door het Nash Titan Hide Heavy Duty Grondzeil toe te voegen, en ervoor te zorgen dat je Titan Hide schoon, droog en beschermd blijft tegen vochtige, griezelige insecten en alle andere variabelen die een effect hebben op je vissessie en je aandacht afleiden.

Als je regelmatig in gure, blootgestelde delen van het VK vist of naar het vasteland reist voor viswedstrijdweekenden en je bent al gevallen voor de aanzienlijke charmes van de Titan Hide, dan moet dit grondzeil de volgende toevoeging aan je hengelsport arsenal zijn.

Met een uitgebreide dekking die naadloos overeenkomt met de vloerruimte van de tent, is het grondzeil eenvoudig te bevestigen, met elastische ogen rond de bevestigingspunten voor een perfecte, moeiteloze pasvorm, terwijl het grondzeil flexibel genoeg is zodat de ogen niet scheuren of rafelen uit hoeveel voetgangers, materiaal slepen, weer kloppen, en algemene oeverzijde ruw en tuimelen de shelter en het grondzeil moeten nemen.

Dit heavy-duty grondzeil is gepresenteerd in klassiek groen karpervissen en volledig waterdicht. Het is een stijlvolle functionele toevoeging aan je Nash-tent en zorgt ervoor dat, ongeacht waar je bent, jij en je uitrusting volledig beschermd zijn tegen het ongemak van weer en wind. slechte bankomstandigheden, waardoor je je kunt concentreren op het vissen, in plaats van hoe ongemakkelijk je je voelt, of hoe smerig je kit wordt.

Eenvoudig op te vouwen tot een onopvallend, compact formaat, kan dit grondzeil netjes in elke lading worden gestopt, of u nu naar de oever snelt of uw spullen in een rugzak draagt. Je kunt het zelfs in de kofferbak van de auto achterlaten zonder het niet-vissende gezin te storen dat de opslagruimte voor meer alledaagse voorwerpen nodig heeft, zodat je nooit de frustratie hebt om bij een gladde, opgeklopte, modderige oever te geraken met je bivvy maar vergat je grondzeil.

Meer informatie
Brand Nash
Manufacturer Product ID T4203
To top