Toggle Nav

Nash Indulgence MK4 Bedchair

Niet op voorraad
SKU
PGPID1709013092
Luxe schuimrubberen topmatras met hoge dichtheid voor comfort
Met holle vezels gevuld centraal matrasgedeelte voor betere isolatie
Verbeterde centrale lendesteun elimineert matrasverzakking
Uniek scharnierontwerp - vouwbaar tot kofferbak en transportwagen vriendelijk formaat
Afgewerkt in de camouflage van Nash Lake Legends
Tassen voor waardevolle spullen in dubbele mesh voor telefoons, afstandsbedieningen en sleutels
Vouw platte modderpoten met vastzetpunten
Opberg compressieriemen voor een vlakke laadbasis op transportwagens
Snel passende elastische lussen voor optionele mateloosheid kussens en overtrekken
Gegroepeerde productitems
Product Naam
Size: Standard
€ 293,47
Size: Wide
€ 318,99
Als je op zoek bent naar optimaal comfort en luxe-standaard verwennerij in een betrouwbare, stevige bedchair van een van de toonaangevende merken van karpervissen biedt de Nash Indulgence MK4, die ook beschikbaar is in een Wide-optie, alles wat je nodig hebt.

Met vier steunpoten biedt de MK4 verbeterde stabiliteit ten opzichte van de Nash MK3, en is hij beter geschikt voor zeer ongelijke banken.

Afgewerkt in het Nash Lake Legends camouflagepatroon en met het volledige scala aan functies van de MK3, waaronder een holle vezel centrale matrassectie voor een betere isolatie, hoge dichtheid schuimmatras toppers voor luxe comfort, centrale lendesteunsecties, die helpen matrasverzakking te voorkomen, verlenging van de levensduur van uw bedchair en werk om de pijntjes en kwalen te vermijden die traditioneel met nachtelijke sessies gepaard zijn gegaan.

Net als bij de MK3, maakt het unieke Nash-scharnierontwerp het mogelijk de MK4 naar beneden te vouwen tot een compacte, kofferbak- en transportwagenvriendelijke maat.

Comfort wordt toegevoegd en verzekerd met het integraal gebeeldhouwde kussen, net als bij de MK3, en wordt geleverd met elastische lussen voor het bevestigen van extra Nash-kussens of overtrekken als je dat wenst. Deze mogelijkheid om het bed gemakkelijk op uw standaardniveau te brengen en om producten te gebruiken die u al heeft, is een grote toegevoegde waarde van Nash en maakt hun producten de premium prijs meer dan waard.

Vlak te vouwen modderpoten met vastzet punten zorgen voor extra stabiliteit, en helpen de bedchair te beveiligen tegen sterke wind.

De MK4 wordt geleverd met opberg compressieriemen, om u te helpen een vlakke laadbasis te creëren voor eenvoudige transportatie, ideaal voor vissers die deelnemen aan meerdaagse sessies en mogelijk veel uitrusting naar de waterkant moeten brengen.

Met net iets minder dan 12 kg is de Nash MK4 Indulgence-bedchair robuust en duurzaam genoeg om bestand te zijn tegen de eisen van een uitgebreide sessie in het variabele Britse weer, maar toch licht genoeg om op een transportwagen te worden vervoerd en met relatief gemak door de meeste vissers te worden opgesteld .

Als je op karper vist en comfort wilt hebben zet dan je klauwen in de Nash Indulgence MK4 bedchair voor een slaapervaring die elke oeverervaring een compleet thuis ver van huis maakt.
Meer informatie
Brand Nash
To top